PRESENTA 'ME GUSTA'

Shakira estrena música i imatge

La colombiana llança nou 'single' en col·laboració amb el cantant de reggaeton Anuel AA

20200113 469042 shakirae 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Shakira torna musicalment parlant. Acaba de llançar el seu nou single, ‘Me gusta’, un tema marcat per aquest ritme llatí que ho envaeix tot i deixa espai per a poc, el reggaeton, amb el qual torna a fer ballar els seus seguidors. La colombiana s’ha unit a Anuel AA en aquesta cançó aperitiu del que ha d’arribar.

L’estrena no ha estat exempta de crítiques. Tot i que molts dels seus seguidors aplaudeixen tornar a escoltar un tema inèdit de l’artista després de tancar ‘El Dorado Tour’ amb una pel·lícula documental, d’altres destaquen que «aquest paio canta fatal» i li preguntin directament a les xarxes: «¿Com pots cantar amb un paio que no sap fer res més que denigrar les dones?».

Notícies relacionades

Al so cal afegir-hi la imatge, tan important en les seves presentacions. Shakira llueix una llarga cabellera i un elaborat pentinat amb un toc oriental. Tot això uns dies abans que, el 3 de febrer, un dia després del seu 43è aniversari, la de Barranquilla i J’Lo, actuïn en el descans de la Super Bowl, a Miami. «Crec que el missatge que vull donar amb la meva actuació és ‘Mira, soc una dona i soc llatina’. No ha sigut fàcil per a mi arribar on soc. Ser a la Super Bowl és una prova que tot és possible. Que els somnis d’una nena de Barranquilla es poden fer realitat. Jo seré allà, donant-ho tot», va explicar davant l’esdeveniment. 

L’estrena d’aquest nou tema arriba també després que –en relació amb la seva parella, Gerard Piqué, amb qui té dos fills– comentés recentment: «El matrimoni m’espanta. No vull que em vegi com la dona, prefereixo que em vegi com la nòvia. Vull que pensi que tot és possible depenent del comportament». 

Temes:

Shakira