AMB UN GANIVET

Una actriu de 'Capitán América', acusada d'assassinar la seva mare

Mollie Fitzgerald va interpretar el paper de Stark Girl en el film del 2011 'El primer vengador'

mollie-fitzgerald-arrested

mollie-fitzgerald-arrested

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mollie Fitzgerald, que va tenir un paper secundari a la pel·lícula ‘Capitán América: El primer vengador’, va ser arrestada per Cap d’Any en relació amb la mort per apunyalament de la seva mare el mes passat, tal com ha difós en comunicat policial.

Segons l’atestat, el 20 de desembre, els agents van acudir a un aldarull armat a Oltahe, Kansas, llar de Patricia E. Fitzgerald, la mare de la intèrpret. La revista ‘Variety’ recull que la dona, de 68 anys, va ser trobada amb una ferida d’arma blanca, que finalment li va causar la mort a l’hospital.

La seva filla, de 38 anys, va ser arrestada i acusada d’assassinat en segon grau. Segons informa el ‘Kansas City Star’, està detinguda sota fiança de 500.000 dòlars (447.000 euros).

Mollie Fitzgerald, com a Stark Girl en el film del 2011 ‘Capitán América: El primer vengador’. / MARVELCINEMATICUNIVERSE.FANDOM.COM

La seva millor experiència

Notícies relacionades

Mollie Fitzgerald va tenir un petit paper a ‘Capitán América: El primer vengador’ com a Stark Girl. La pel·lícula, prèvia al ‘blockbuster’ ‘The Avengers’, del 2012, va recaptar 330 milions d’euros. La participació en aquell film va ser «una de les millors experiències» de la seva vida, va confessar en una entrevista amb ComicBookMovie.com.

A més d’aquesta pel·lícula, segons recull la web IMDb, va escriure i va dirigir la pel·lícula de baix pressupost ‘The lawful truth’ (2014) i el curtmetratge ‘The creeps’ (2017).

Temes:

Superherois Cine