A 'WOMEN'S HEALTH' I 'MEN'S HEALTH'

Pedroche: «No soc així de naixement. M'ho treballo diàriament»

Fa un mes que la presentora no s'acosta al sucre ni als ultraprocessats per lluir un cos 10 la Nit de Cap d'Any

La seva parella, el xef Dabiz Muñoz, assegura que les seves millors idees sorgeixen quan corre

20191219 466424 pedrochee 1 1 / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cristina Pedroche ha sigut escollida per protagonitzar l’última edició de la revista ‘Women’s Health’, i la seva parella, el xef de DiverXO, Dabiz Muñoz, apareixerà a la portada del número de ‘Men’s Health’ dels mesos de gener i febrer. Per separat, la parella ha parlat del seu vincle amb l’esport i ha revelat alguns detalls de la seva relació.

A la revista, la presentadora s’ha mostrat orgullosa de la dona en què s’ha convertit i més en forma que mai per dins i per fora. En l’entrevista, afirma amb sinceritat: «Si fa 10 anys, quan vaig començar a la tele, m’arriben a dir on seria ara, em partiria del riure».

A més de revelar els seus secrets per lluir un cos perfecte la Nit de Cap d’Any, confessa que el que de veritat l’apodera és l’esport i que treballa un munt diàriament per estar en plena forma: «Ni soc així físicament ni psicològicament per simple sort o per naixement. M’ho treballo diàriament».

Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz.

Respecte a la crítica de la figura de la dona a la televisió, la col·laboradora de ‘Zapeando’ revela que «un home pot estar grassonet i no passa res. Peròés complicat trobar una presentadora, una actriu o una cantant que, d’entrada, no estigui com exigeixen els cànons, tres quilos amunt, tres quilos avall». També explica que la relació amb el seu cos és idèntica a la de totes les dones, «una barreja d’amor-odi. Una mai acaba d’estar contenta amb el que té».

Sobre com viu la fama, Pedroche comenta que, tot i que no fa ni diu més que altres dones que són anònimes, «és veritat que m’han donat canya, però tinc un altaveu que em permet ser reivindicativa i estic aprenent a utilitzar-lo».

Notícies relacionades

D’altra banda, Dabiz Muñoz revela a ‘Men’s Health’ que fer esport el fa «millor persona». «M’ajuda a equilibrar les coses, a ser una mica més empàtic amb la gent que m’envolta». Reconeix, també, que és algú excessiu: «De vegades vaig tan a mil, soc tan ambiciós, que ni jo mateix disfruto amb el que faig i soc capaç de carregar-me la gent que hi ha al meu voltant».

Muñoz confessa que està barallat amb la dieta, ja que «només l’autocontrol aconsegueix que no em posi tots els dies com un garrí. Hi va haver una època en què vaig pesar 35 quilos més que ara». A més, reconeix que Pedroche és el seu ioga, la seva alegria i la seva via d’escapament: «La Cristina és qui em posa les línies per ser feliç, l’única persona que obre les finestres del meu cap quan tinc moltes preocupacions». 

Dabiz Muñoz, en la sessió de fotos per a ‘Men’s Health’.o / AUTOR FOTO (FONT)