PRESENTARÀ LES CAMPANADES

Cristina Pedroche a 'El hormiguero': «No vull passar desapercebuda amb el meu vestit»

L'encarregada d'acomiadar l'any a Antena 3 afirma que vol «provocar sensacions» amb el seu 'outfit', que encara no està acabat

pedroche

pedroche

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

A menys de dues setmanes de les campanades de final d’any, el vestit de Cristina Pedroche encara no està llest. La presentadora va confirmar ahir a la nit durant la seva visita a ‘El hormiguero’ el que ja havia avançat a ‘Zapeando’: encara queda feina per fer i no descarta «sortir en texans». Malgrat tot, durant la seva xerrada amb Pablo Motos va assegurar sentir-se «molt orgullosa de tot el que està passant», però va mantenir que «el vestit no està a punt». 

«El vestit hi serà, no hi ha opció B. Si no hi ha vestit, sortiré amb aquest sense acabar, amb texans, amb xandall o amb el que sigui», va dir Pedroche per tranquil·litzar, que va donar més detalls sobre els motius pels quals el seu ‘outfit’ corre perill: «Estem amb aquesta idea des del març i m’han pres mides com vuit o deu vegades. El meu cos és una mica acordió, hi ha vegades que he menjat una mica més o que tinc retenció de líquids, coses que passen». 

Pedroche: «Vull que es parli del vestit, per bé o per mal»

Notícies relacionades

Durant l’entrevista, Pablo Motos va recordar les grans dades d’audiència que ha aconseguit Antena 3 durant l’última nit de l’any des que Pedroche va començar la seva tradició. «Després veurem el vestit i el criticarem», va dir fent broma el presentador, a la qual cosa ella va respondre: «Per descomptat, per a això està. Perquè en parlin bé o malament, però que parlin. Vull emocionar la gent»

Abans que res, va explicar que vol «provocar sensacions» amb el vestit que lluirà des d’un dels balcons de la Puerta del Sol. «No vull passar desapercebuda, mai m’ha agradat», va afirmar Pedroche al plató de ‘El hormiguero’, on va revelar, a més, la reacció de la seva mare al veure el vestit. «Filla, amb tots els vestits que hi ha, ¿has d’anar així?», li va dir la seva progenitora al sortir d’una prova de vestuari.