'MADAME' IL·LUSIONADA

Ahlamalik Williams, així és l'últim nòvio de Madonna

El jove ballarí de la companyia de la reina del pop surt amb la diva des de fa mesos, però per primera vegada els han fotografiat encaramel·lats en un balcó a Miami

madonnanovio

madonnanovio

4
Es llegeix en minuts
Laura Estirado

El 87 Madonna cantava allò de ‘Who’s that girl’, banda sonora d’una pel·lícula homònima, que va fracassar en la taquilla però que es va convertir en un dels himnes dels 80. Més de tres dècades després, la premsa rosa es pregunta ara ‘Who’s that boy’: ¿qui és aquest noi que agafa delicadament per la cintura la reina del pop, de 61 anys, en un balcó d’un hotel de Miami? ‘The Daily Mail’ posa nom i cognoms al jove moreno de cabellera a l’estil afro que acompanya la diva en aquests moments de lleugera davallada, ja que recentment ha hagut de cancel·lar diversos concerts a Boston per terribles dolors relacionats, potser, amb una recent lesió de genoll.

Segons el rotatiu britànic, el «nou nòvio» de Madonna és un ballarí de 26 anys que treballa en la seva pròpia companyia i que l’acompanya en la gira de ‘Madame X’. És fill d’un veterà militar nord-americà i el seu somni és «canviar el món a través de l’art». 

Ahlamalik Williams ja ha sigut vist diverses vegades en els últims mesos amb l’artista, algunes en actitud més que afectuosa. Dissabte passat, tots dos van ser captats per les càmeres dels paparazzis al balcó d’un hotel a Miami. Ell l’agafa per darrere, per la cintura i per les espatlles, i ella li correspon amb un tendre somriure. Del que no hi ha dubte és que entre tots dos hi ha molta tendresa i complicitat. A més, la filla gran de la cantant, Lourdes León, de 23 anys, també apareix amb ells en altres fotos de la mateixa sèrie. Segons el ‘Daily Mail’, empleats de l’hotel han assegurat que han vist el ballarí i coreògraf besar la cantant.

L’estrella i la seva ‘troupe’ són a Miami, on des de dissabte passat han recalat amb el Madame X World Tour. En aquesta ciutat estan programats un total de set espectacles a The Fillmore Miami Beach.

Junts des de ‘Rebel heart tour’

En realitat Williams ha estat de gira amb Madonna des del 2015, des de ‘Rebel heart tour’, tot i que només s’ha començat a especular que entre tots dos hi pot haver més que una amistat des d’aquest any. Ha viatjat per mig món amb ella, d’Amèrica a Europa, passant per l’est d’Àsia, actuant en els seus concerts. I en els últims mesos també ha recolzat el missatge contra les armes que defensa Madonna, participant en el videoclip de la cançó ‘God control’, estrenada el juny passat, i que recorda la matança de la discoteca gai Pulse d’Orlando, el 2016, en què un terrorista que havia jurat lleialtat a Estat Islàmic va entrar amb un fusell i diverses pistoles i va acabar amb la vida de 50 persones.

El coreògraf també apareix en el polèmic vídeo de Madonna en què, després d’un concert de la gira, el seu seguici de ballarins li prepara una banyera plena de glaçons, on ella se submergeix, i desprésorina en una tassa i es beu el seu propi pipi, i assegura que aquest ritual l’ajuda a recuperar les forces perdudes després dels espectacles, a més de mantenir la seva pell tersa i jove, i ajudar-la a perdre pes. En el vídeo, que la cantant va compartir en el seu compte d’Instagram, es pot veure Williams disfrutant del moment mentre es menja una gran porció de pizza.

La reina del pop, bevent la seva pròpia orina, després de ficar-se en una banyera gelada. / INSTAGRAM / madonna1

 Ahlamalik Williams va néixer l’abril de 1994 a Califòrnia. Va estudiar a l’institut Monterey Trail, a prop de Sacramento. El seu pare, Drue Williams, és un veterà de la Marina dels Estats Units que va començar la seva carrera militar en la dècada dels 70. La seva mare, advocada, es diu Laurie, i té dos germans més petits que ell: un noi, Ahlijah, i una noia, LeYana.

Notícies relacionades

La carrera artística del jove William va començar amb un altre rei del pop: el 2013 es va unir a ‘One’, la producció sobre Michael Jackson del Cirque du Soleil. Abans, va haver de lluitar per trobar un lloc dalt de l’escenari: Williams, a qui també se’l coneix amb el sobrenom de ‘SkitzO’, va començar fent classes de hip-hop a cinc dòlars l’hora.

Aquest no és el primer nòvio jove ballarí per qui es deleix la cantant. La seva llista d’amants de similar currículum és extensa. Començant pel mateix pare de la seva primogènita. El 1996 Madonna va mantenir una relació amb el ballarí cubà i, llavors, el seu preparador físic, Carlos León. Després van arribar altres conquestes, com araBrahim Zalibat (23 anys) i Timor Steffens (26). Fa tres anys, Madonna també va sucumbir a la bellesa d’un altre jove Adonis, el guapo model portuguès Kevin Sampaio.