DISPUTA LEGAL

Jeremy Renner nega que amenacés de mort la seva exdona

Sonni Pacheco l'ha denunciat per amenaces de mort i consum de drogues davant la seva filla de 6 anys

lmmarco47663282 cast member jeremy renner poses for a portrait while promoti191015175910

lmmarco47663282 cast member jeremy renner poses for a portrait while promoti191015175910 / MARIO ANZUONI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actor californià Jeremy Renner, de 48 anys i conegut pel seu paper a ‘Els venjadors’, ha sigut acusat per la seva exdona, la canadenca Sonni Pacheco, d’amenaces de mort, segons avança el portal TMZ. La també actriu assegura que Renner liva posar una pistola a la boca i la va amenaçar de suïcidar-se i després va disparar contra el sostre de casa seva amb la filla de tots dos, l’Ava, de 6 anys, dins del domicili. Segons la denunciant, l’intèrpret va consumir drogues i alcohol prèviament a uns fets que el representant de Renner s’ha afanyat a negar en un comunicat. 

Tot això en ple procés judicial entre Renner i Pacheco, en el qual la mare reclama la custòdia completa de la nena, que actualment és compartida. En la denúncia presentada per l’actriu relata que la nit dels fets, el novembre de l’any passat, Renner va acudir a un club nocturn i, després d’haver consumit alcohol i cocaïna, li va dir a algú al local que «no podia bregar més amb Pacheco i que només la volia morta». Pacheco al·lega també que l’actor ha estat en diverses ocasions sota els efectes de les drogues mentre cuidava la menor.

Notícies relacionades

El representant de Renner ha assegurat en un comunicat: «El benestar de la seva filla, l’Ava, sempre ha sigut i continua sent el primordial per al Jeremy. És important destacar que les dramatitzacions fetes en la declaració de la Sonni són una explicació parcial feta amb una meta específica en ment». 

Pacheco i Renner es van conèixer el 2011 al ‘set’ de la pel·lícula ‘Misión imposible: Protocolo fantasma’. Van tenir l’Ava el març del 2013, es van casar el gener del 2014 i es van separar el desembre d’aquell mateix any al·legant «diferències irreconciliables».