DIFERENTS ESTILS

Els ducs de Cambridge volen en 'low cost' i marquen diferències amb els de Sussex

Van viatjar a Escòcia amb els seus fills per passar uns dies a Balmoral amb la reina Isabel II

lmmarco49530189 prince william and kate middleton  the duke of cambridge and190823133156

lmmarco49530189 prince william and kate middleton the duke of cambridge and190823133156

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Mentre la premsa anglesa continua criticant els ducs de Sussex per utilitzar vols privats durant les seves vacances, els ducs de Cambridge, Guillem d’Anglaterra i Kate Middleton, amb els seus tres fills, van arribar ahir a Escòcia de vacances en un vol ‘low cost’. Segons les imatges que publica el ‘Daily Mail’, els ducs de Cambridge van agafar un avió de la línia aèria FlyBe a primera hora del matí des de l’aeroport internacional de Norwich a l’aeroport d’Aberdeen. El preu del bitllet és d’uns 80 euros al canvi.

En les imatges que publica en exclusiva el portal britànic es veu Guillem d’Anglaterra a la pista d’aterratge transportant les maletes i de la mà amb el seu fill, el príncep Jordi, a qui segueix molt de prop la seva germana Carlota. Uns passos per darrere, hi ha Kate Middleton amb el petit Lluís, d’un any, en braços i, al seu costat, la mainadera espanyola María Teresa Turrión. La família sencera es dirigeix a passar uns dies de vacances amb la reina a Balmoral, la residència estiuenca d’Isabel II.

Segons la premsa britànica, la presència de la família reial va passar inadvertida entre els passatgers, que no es van adonar de qui eren els seus acompanyants de vol fins que van arribar al seu destí. La decisió de volar en un vol comercial i, a més, de baix preu, per part dels ducs de Cambridge, ha augmentat inevitablement les crítiques cap al germà del príncep Guillem, Enric d’Anglaterra i la seva dona, Meghan Markle.

Notícies relacionades

Al llarg d’aquestes dues últimes setmanes, els ducs de Sussex han sigut titllats d’“hipòcrites” i “falsos ecologistes” per utilitzar avions privats per viatjar a Eivissa i Niça durant les vacances. El cantant Elton Jhon va haver de sortir en defensa seva explicant que ell havia ofert el ‘jet privat’ en què havien viatjat Enric, Meghan i el petit Archy a la casa de la Costa Blava. 

El que no recorda la premsa britànica és que els ducs de Cambridge van disfrutar el mes de juliol de dues setmanes de vacances de luxe al seu retir preferit, l’illa privada caribenya de Mustique.