PROBLEMES LEGALS

L'exrepresentant d'Alejandro Sanz reclama nou milions d'euros

Rosa Lagarrigue assegura que el cantant ha incomplert el seu contracte

lmmarco47719000 graf9393  madrid  11 04 2019   fotograf a facilitada por uni190801131730

lmmarco47719000 graf9393 madrid 11 04 2019 fotograf a facilitada por uni190801131730

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Alejandro Sanz no està passant el seu millor estiu. El cantant, 50 anys, després de la seva separació de Raquel Perera, de 44, afronta ara les conseqüències d’un altre ‘divorci’, el de qui va ser la seva representant durant gairebé tres dècades, Rosa Lagarrigue, propietària de l’empresa RLM, que li reclama nou milions d’euros per un suposat incompliment de contracte.

Dimecres passat, el compositor i cantant es va asseure al banc del Jutjat de Primera Instància número 74 de Madrid, segons ha publicat la revista ‘Diez minutos’ i ‘El independiente’, per enfrontar-se a la seva exmànager després que els advocats d’Alejandro Sanz intentessin arribar a un acord per quatre milions d’euros sense èxit. 

La defensa de Rosa Lagarrigue afirma que l’intèrpret madrileny va trencar l’acord de manera unilateral. Segons explica la publicació, Alejandro Sanz va ser reprès en diverses ocasions pel jutge i les seves contestacions van ser poc concretes. “No ho sé”, “Ho ignoro” o “Jo només soc l’artista” van ser algunes de les seves respostes davant les preguntes de la part contrària. La decisió es coneixerà la pròxima tardor. 

Notícies relacionades

La separació entre ells es va produir fa dos anys, quan la societat va rebre un escrit d’Alejandro Sanz en el qual s’anunciava la ruptura del contracte, que havia sigut renovat el 2014 fins al 2019. RLM també representa altres artistes populars, com ara Raphael i Malú. 

Alejandro s’enfronta també a la separació matrimonial de Raquel Parera. Tot i que tots dos asseguren que la ruptura és de mutu acord, comparteixen un conglomerat empresarial. No succeeix el mateix amb el patrimoni immobiliari. Tant la finca que té el cantant a Extremadura, com la seva casa a Madrid i una mansió a Miami són béns privatius del cantant.