ACTOR I 'SEX SYMBOL'

El fill gran (i desconegut) de Will Smith

Trey Smith, de 27 anys, s'ha convertit en un 'sex symbol' a Instagram

zentauroepp49166189 will smith and trey smith190721205601

zentauroepp49166189 will smith and trey smith190721205601 / JIM RUYMEN

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

A més de complir el seu somni i convertir-se en una estrella mundial, dues vegades nominat a l’Oscar, una de les satisfaccions més grans de Will Smith és haver format una gran família. Amb la també actriu i empresària Jada Pinkett Smith, la seva actual parella, ha tingut dos fills, Jaden, de 20 anys, actor i raper, i Willow, de 18, cantant i actriu, que són arxiconeguts pel públic.

No obstant, molts fans desconeixen que el també productor de cine i música, es va convertir en pare per primera vegada el 1992, quan tenia 24 anys, amb el naixement del seu primer fill, Willard Carroll Smith III, fruit de la seva relació amb Sheree Zampino.

Ara amb 27 anys, Trey, el més gran dels fills del clan Smith, s’ha convertit en una celebritat a Instagram, on compta amb un exèrcit de seguidors, la majoria noies, el consideren tot un sex symbol. 

El jove, que guarda una considerable semblança amb el seu progenitor, és també actor i ha participat en diverses sèries, una de les últimes All of Us.  Malgrat que la seva imatge no és tan notòria com la dels seus germanastres, el jove no només destaca com a intèrpret de telesèries, sinó també com a esportista, ja que juga a l’equip de futbol Junior Varsity.

Notícies relacionades

 

Relació complexa

No obstant, pare i fill no han mantingut sempre una bona relació. El mateix Will ho va confessar fa un any i mig a les xarxes socials. Tots dos van protagonitzar un vídeo, en què l’estrella, de 50 anys, va revelar les dificultats que ha viscut amb el seu fill gran. "Les coses no sempre han sigut així entre Trey i jo. Hem lluitat durant anys després del divorci de la seva mare. Es va sentir traït i abandonat. És una benedicció increïble recuperar i restaurar aquesta preciosa relació amb el meu preciós fill", conclou.

Temes:

Will Smith