SEGONS 'DAILY MAIL'

Trobat mort a Londres un príncep dels Emirats després d'"una orgia de sexe i drogues"

El fill de l'emir de Sharjah, Khalid al-Qasimi, de 39 anys, era un famós dissenyador de moda que tenia entre les seves clientes Lady Gaga

LONDON, ENGLAND - JUNE 08: Designer Khalid bin Sultan Al Qasimi walks the runway at the Qasimi show during London Fashion Week Men’s June 2019 on June 08, 2019 in London, England. (Photo by John Phillips/BFC/Getty Images for BFC)

LONDON, ENGLAND - JUNE 08: Designer Khalid bin Sultan Al Qasimi walks the runway at the Qasimi show during London Fashion Week Men’s June 2019 on June 08, 2019 in London, England. (Photo by John Phillips/BFC/Getty Images for BFC) / John Phillips/BFC (Getty Images for BFC)

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Commoció en el món de la moda. El príncep hereu dels Emirats Àrabs i cèlebre dissenyador  Khalid al-Qasimi, de 39 anys, ha sigut trobat  mort en un apartament de Londres, segons ha confirmat aquest dimecres la policia britànica, que no ha donat detalls de les circumstàncies de la mort. Mitjans britànics com 'The Daily Mail' asseguren, no obstant, que el fundador de la marca Qasimi que fa només tres setmanes va triomfar a la Fashion Week de Londres i que té entre les seves clientes les cantants Lady Gaga o  Florence Welch  hauria mort després d' "una orgia de sexe i drogues".

Khalid al-Qasimi, el segon fill de l'emir sultà  Bin Mohammed al-Qasimi, treballava com a dissenyador, i el seu cos sense vida va ser trobat dilluns passat, quan els serveis d'emergència van acudir a un apartament valorat en 114 milions de dòlars, al cèntric barri de Knightsbridge.

L' Emirat de Sharjah, que és la tercera ciutat més gran dels Emirats Àrabs Units i que governa el pare del príncep, ha decretat tres dies de dol.

Mentre la policia metropolitana de Londres (Met) investiga les causes de la mort d'Al-Qasimi, una font anònima ha revelat al diari 'The  Mirror'  que el príncep ha mort després d'"una festa on alguns convidats prenien drogues i tenien relacions sexuals". 

Tragèdia "inexplicable"

"Se sospita que el xeic Khalid pot haver mort sobtadament com a resultat del consum de drogues. A més de la investigació policial, s'ha ordenat una investigació interna urgent i que el personal guardi silenci", ha afegit la mateixa font, que assegura que Scotland Yard està tractant la tragèdia com a "inexplicable", i de moment no hi ha hagut arrestos.

El dissenyador va fundar la seva marca de moda el 2016 i havia presentat amb un gran èxit de crítica les seves col·leccions en desfilades de Londres i París. En un comunicat, la seva companyia ha dit: "Khalid va ser elogiat per la seva tenaç però sensible exploració de temes sociopolítics, en particular els relacionats amb l'Orient Mitjà i la seva relació de vegades tensa amb Occident, un tema molt pròxim al seu cor i la seva criança (...). El món del disseny ha perdut un gran filòsof i artista".

El fotògraf de moda Mariano Vivanco también s'ha acomiadat d'ell en el seu perfil d'Instagram: "Sempre serà el meu àngel".

El precedent del seu germà

Notícies relacionades

Nascut el 1980, el dissenyador s'havia mudat al Regne Unit quan només tenia 9 anys i després de passar pel Col·legi Tonbridge, va assistir a la University College London, on va estudiar francès i espanyol, i va continuar la seva formació en arquitectura i moda a la universitat d'art Central Saint Martins. 

La mort de Khalid es produeix 20 anys després que el seu germà gran, el xeic Mohammed bin sultan bin Mohammed al-Qasimi, morís a causa d'una sobredosi de drogues quan tenia 24 anys. El va trobar el seu pare a terra del bany a la casa que la seva família tenia a East Grinstead, al Regne Unit. El seu cos estava envoltat de xeringues i un corbata lligada al seu braç.