SENTÈNCIA JUDICIAL

David Bisbal: "La que ha guanyat és la meva filla"

El jutge limita el nombre de publicacions en les quals apareix la nena

lmmarco45963645 barcelona 19 11 2018  gente   gala people in red de la funda190501155821

lmmarco45963645 barcelona 19 11 2018 gente gala people in red de la funda190501155821

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

David Bisbal ha emès un comunicat des de Mèxic per valorar la sentència judicial del judici amb la seva exdona Elena Tablada per defensar el dret d’imatge de la filla de tots dos, Ella, de 9 anys: "La que ha guanyat és la meva filla", assegura el cantant d’Almeria, que està de gira.

David Bisbal puntualitza: "Després de diversos anys lluitant, he aconseguit que la Justícia acordi mesures de protecció per salvaguardar la intimitat de la meva filla, que és el que més m’importa en el món. Així que, la que ha guanyat clarament és la meva filla, que es mereix ser una nena". 

Notícies relacionades

Bisbal va demandar la mare de la seva filla exigint mesures de protecció de la menor a causa de les diferents publicacions que la dissenyadora ha pujat a la xarxes socials amb la nena. En la interlocutòria, el jutge sentencia, de forma salomònica, que ni el cantant ni Elena Tablada hauran de pagar les costes del judici i Tablada no tindrà per què esborrar les fotografies que fins ara hauria publicat d’Ella. No obstant, a partir d’ara, tots dos hauran de limitar el nombre de publicacions en les quals surti la nena i, en cas que ho facin, això es farà d’acord a algunes condicions: no se li podrà veure la cara; que per tant s’haurà de protegir la seva intimitat com a menor d’edat; i que, finalment, de cap manera aquestes publicacions es poden relacionar amb cap tipus de producte o marca.

"Em resulta molt cridaner com alguns mitjans de comunicació publiquen titulars que no es corresponen gens amb la realitat –afegeix Bisbal. L’únic que és cert és que no es podran continuar publicant fotos on surti la cara de la meva filla, no es podrà continuar associant la meva filla a cap marca, tampoc se la pot fer partícip de negociacions o contractes amb tercers, ni exposar-la públicament als mitjans de comunicació, tal com jo sol·licitava. Així que repeteixo, la que ha guanyat ha sigut la meva filla i tot això gràcies a la Justícia", ha sentenciat. 

Temes:

David Bisbal