NOVA COL·LECCIÓ

Zara s'inspira en el Museu del Prado

prado

prado

1
Es llegeix en minuts

Zara vincula la seva moda al bicentenari del Museu del Prado. La firma del grup Inditex va informar aquest divendres del llançament de la col·lecció 'Becoming a work of art' de la divisió d’home de Zara amb samarretes i dessuadores inspirades en algunes obres d’art que es poden trobar al Museu del Prado. Entre les obres seleccionades hi ha ‘Les tres Gràcies’, de Rubens; ‘L’emperador Carles V amb un gos’, de Ticià; o ‘Les Meninas’, de Velázquez. La col·lecció estarà disponible a partir del 15 de març a les botigues i a la web de la firma. 

Notícies relacionades

El llançament de col·leccions de moda vinculades a esdeveniments o institucions culturals és una estratègia habitual en les firmes de moda i coherent amb l’objectiu d’oferir productes temporals que aporten valor a la marca en termes d’imatge. És conforme també amb l’objectiu d’Inditex de millorar els marges comercials amb productes amb clara vocació internacional i caràcter efímer.

El 19 de novembre del 1819 va obrir al públic el Reial Museu de Pintura i Escultura, que el1868 passaria a dir-se Museu Nacional de Pintura i Escultura i posteriorment Museu Nacional del Prado, com se'l coneix en l’actualitat. Dos-cents anys després de l’inici de la seva activitat, el Museu Nacional del Prado rep més de 2.800.000 visitants a l’any, i està considerada com una de les millors pinacoteques del món. El Museu Nacional del Prado celebra al 2019 el seu bicentenari reflexionant sobre la seva història però amb la vista posada en el futur.

Temes:

Moda Inditex