FRONT OBERT

David Bisbal a la seva ex: «Vull que protegeixi la intimitat d'una de menor»

El cantant puntualitza les coses en la batalla amb la seva ex

lmmarco47355343 graf1745  santa cruz de tenerife  14 03 2019   el cantante d190315133808

lmmarco47355343 graf1745 santa cruz de tenerife 14 03 2019 el cantante d190315133808 / Cristobal Garcia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

David Bisbal ha volgut puntualitzar com estan les coses amb Elena Tabalada, la seva exparella i mare de la seva filla, Ella, de 8 anys. Ho ha fet durant l’entrega dels premis de Cadena Dial al Recinte Firal de Santa Cruz de Tenerife aquest dijous. L’enfrontament entre tots dos s’arrossega des de fa ja vuit mesos i sembla que el cantant ja no creu que sigui un assumpte privat.

Jo no he dit mai que la mare o la família de la mare de la meva filla no puguin posar fotos de la nena. Això no ho he ditL’únic que he dit ha sigut que protegeixin la intimitat d’una menor, res més. I que no l’associï a marques, punt”, ha volgut puntualitzar quan ha passat pel ‘photocall’.

L’intèrpret, que acaba de finalitzar la seva gira als Estats Units, ha volgut recordar que tot ho fa per protegir la seva filla. “Els assumptes dels menors no han d’estar en els debats. Cal anar amb compte. Vull dir una cosa molt important: quan la mare de la meva filla va a la televisió a parlar d’aquest tipus de coses, no ho hauria de fer. Jo prèviament he provat de convèncer-la perquè protegeixi la intimitat de la seva filla, i no ho ha fet mai”. 

Notícies relacionades

David ha presentat una demanda contra la seva ex al jutjat número 6 d’Alcobendas (Madrid) exigint que es prenguin mesures per protegir la menor. I és que el focus de tot l’assumpte es troba en la publicació de fotografies de l’Ella a les xarxes socials. El detonador de la guerra oberta entre Bisbal i Tablada va ser la publicació d’unes fotografies de l’Ella per part de l’actual dona del cantant, Rosanna Zanetti.

El cantant d’Almeria està vivint un molt bon moment professional i espera el naixement del seu primer fill en comú amb Zanetti per a les pròximes setmanes. 

Temes:

David Bisbal