DESGRÀCIA A L'ARGENTINA

Trobada morta una model argentina concursant de Gran Hermano

Natacha Jaitt va ser trobada sense vida en un saló de festes al nord de la ciutat de Buenos Aires

La policia afirma que la barreja d'alcohol i cocaïna va poder causar-li un problema vascular al cervell

fcasals6244458 gente portada interviu 30 de abril de 2007  natacha jaitt   190223140622

fcasals6244458 gente portada interviu 30 de abril de 2007 natacha jaitt 190223140622

2
Es llegeix en minuts
Efe

La model i actriu argentina Natacha Jaitt, que va fer-se popular a Espanya per concursar en el programa Gran Hermano, va ser trobada sense vida la matinada d’aquest dissabte en un saló de festes al nord de Buenos Aires, segons fonts policials.

El cos de Jaitt, de 42 anys, era nu sobre un llit en un local de la localitat de Buenos Aires de Benavídez, i s’espera als resultats definitius de l’autòpsia per conèixer els motius de la seva mort.

Les fonts van explicar que entorn de les 02.00 hora local la policia va acudir al lloc després de rebre una trucada al número d’emergències, que advertia d’una persona esvaïda. Aquí, els agents desplaçats es van entrevistar amb les persones que van donar l’avís, un amic de Jaitt i l’amo del saló de festes. La també presentadora de televisió estava en una habitació reclinada en un llit, i efectius mèdics van constatar que havia mort.

La investigació assenyala que l’actriu, que va participar a Gran Hermano a Espanya el 2004, havia acudit al lloc amb el seu amic Raúl, un paraguaià de 49 anys, per mantenir una reunió amb l’amo de l’establiment, Guillermo, argentí de 47, a fi de dur a terme diferents tipus d’esdeveniments.

El metge de la policia científica va assenyalar que Jaitt no presentava senyals de violència externs, "havent sigut la seva mort un possible accident cerebrovascular produït per la ingesta d’alcohol i cocaïna", i va afegir que es van trobar mostres d’aquesta substància al nas de la víctima.

Els agents van realitzar perícies i diligències, i es van emportar gravacions en vídeo del lloc.

La imatge de Jaitt va tenir una gran exposició pública el 2018 després d’acusar al març, en un programa de televisió, reconeguts periodistes i polítics de ser abusadors de menors.

Enmig de l’escàndol, va arribar a escriure a Twitter que podien matar-la.

Notícies relacionades

"No em suïcidaré, no em passaré de merca (droga) ni ofegaré en una banyera, no em dispararé cap tret, així que si això passa, no, no vaig ser jo. Guardin tuit", va anotar.

També el mes passat havia tornat a ser notícia per denunciar que havia sigut violada en un barri de Buenos Aires, i al desembre va ser detinguda per resistència a l’autoritat després de ser declarada en rebel·lia al no presentar-se davant de la justícia en una causa per presumptes amenaces. 

Temes:

Gran hermano