EXPARELLA ENFRONTADA

David Bisbal demanda la seva ex Elena Tablada

El d'Almeria, que està de gira pels Estats Units, demana mesures de protecció del menor

lmmarco12477392 mia03  miami  fl  eeuu   25 02 2010   el cantante espa ol da190215193422

lmmarco12477392 mia03 miami fl eeuu 25 02 2010 el cantante espa ol da190215193422 / ZAYRA MO

2
Es llegeix en minuts
Juan Carlos Rosado

David Bisbal canta aquest divendres a Miami, dissabte a Orlando i diumenge a Houston. Però abans d’iniciar aquesta gira americana que va començar a Nova York va fer un tràmit, el dimarts 12 d’aquest mes, al jutjat número 6 d’Alcobendas, la localitat madrilenya on viu: denunciar la seva exparella Elena Tablada per mesures de protecció del menor. En aquest cas, de la filla que tenen en comú,Ella, que just ahir va fer 9 anys, com tots dos es van encarregar de recordar en els seus comptes d’Instagram. Més enllà de les belles paraules cap a la princesa, l’huracà sembla que s’ha reactivat.

 Fa mesos que el d’Almeria està assegurant de totes les maneres possibles als mitjans que no té res a dir públicament sobre la seva exparella, i que el que li hagi de dir li dirà personalment a ella. Tampoc tenia intenció d’entrar a sac per parlar de qüestions alienes a la seva carrera,donar exclusives airejant draps bruts i lucrar-se amb això. «No ho he fet abans i no ho faré ara», aclaria a Barcelona, abans de la seva actuació en la Gala de la Sida, al desembre.

Pitjor que a un gos

El mal rotllo entre tots dos és conegut, ve de llarg i ha tingut nombrosos capítols.  El desembre passat, Tablada va emprendre mesures legals contra Carlos Phillip Llopi, el xòfer cubà que va treballar per a ella i per a David Bisbal durant tres anys quan eren parella. La jove reconvertida en dissenyadora actuava així contra el conductor després que aquest arremetés contra ella enEl Españolassegurant que tractava el cantant «pitjor que a un gos». «És més, quan ell marxava de gira, ella em donava fins a 500 euros perquè els paparazzis no fessin fotos de les festes de tres i quatre dies que feia a la mansió d’ell», afegia.

Abans d’això, una altra topada va ser l’aparició, la primavera passada, d’una fotografia de Rosanna Zanetti –la dona de Bisbal i amb la dona de Bisbal qui espera un nenen què es veia l’actriu veneçolana i la petita amb un vestit confeccionat amb la mateixa tela, i des d’un compte vinculat amb Tablada.  «Jo ho he permès tot... Fins que el pare de la meva filla va dir una barbaritat tan gran com que comercialitzo amb l’Ella, que és el més lamentable que pot dir algú, sabent que és mentida», explicava Elena Tablada el novembre passat a ‘¡Hola!’ , en què ha protagonitzat diverses exclusives; entre les quals el seu casament a Cuba amb Javier Ungría.

Notícies relacionades

Reconeixia llavors que l’entristia molt aquesta guerra amb Bisbal: «En aquests 14 anys he conegut totes les versions del David, però al d’ara no el reconec. És un complet desconegut», deia llavors. I afegia que no parava de rebre correus electrònics que no li estaven permetent centrar-se en els preparatius del seu casament cubà.

Si tot segueix el seu curs, Bisbal i Tablada es podrien tornar a veure. Cara a cara. Al jutjat

Temes:

David Bisbal