BODA ANUL·LADA

Paris Hilton i el seu promès ho deixen

La milionària hereva trenca el seu compromís amb Chris Zylka, amb qui ja tenia plans de casament

lmmarco44499206 paris hilton and fiance chris zylka in las vegas181120163225

lmmarco44499206 paris hilton and fiance chris zylka in las vegas181120163225 / SplashNews com

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El febrer passat, en una pista d’esquí de l’estació d’Aspen Colorado, Paris Hilton i el seu nòvio Chris Zylka muntaven una escena de petició de mà amb pedrota inclosa. "Estic molt emocionada d’estar compromesa amb l’amor de la meva vida i el meu millor amic. Mai m’havia sentit tan feliç, segura i estimada. Ell és perfecte per a mi en tots els sentits i em va demostrar que els contes de fades sí que existeixen", va explicar llavors Paris. 

Notícies relacionades

Doncs bé, els plans de boda s’han esfumat. "Ho van deixar fa un mes perquè la seva relació havia començat a refredar-se després d’estar dos anys junts”, assegura una font propera a tots dos. "Ara Paris se centrarà en la seva feina com a DJ i a promocionar els seus perfums, mentre que Chris tornarà a actuar i a fer negocis relacionats amb l’art, com la galeria pop-up de Banksy que va muntar durant el passat Art Basel", afirmen. 

Hilton i Zylka es van conèixer fa vuit anys en una festa després de la celebració dels Oscars, però es van tornar a veure fa un parell d’anys i van decidir formalitzar la seva relació.