TITULAR DE PORTADA

Chabelita: "A la meva mare li he donat de tot, fins i tot diners"

'Lecturas' publica l'entrevista que ha fet emprenyar Isabel Pantoja

lmmarco45102174 gente portada de la revista  hola180919140224

lmmarco45102174 gente portada de la revista hola180919140224

3
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco

Això és un serial per entregues, i si un no està enganxat a les revistes del 'cuore' o a Telecinco es pot perdre amb tanta bilis i tant rancor acumulats i servits per entregues davant de les càmeres. Però a ningú se li escapa a hores d’ara que entre Isabel Pantoja i la seva filla Isa les coses de nou no estan bé i que es mantenen enrocades, l’una a la seva finca gaditana, Cantora, i l’altra a la casa més famosa de Guadalix de la Sierra, a la província de Madrid. Avui s’ha conegut el titular que va fer esclatar Isabel Pantoja i entrar per telèfon i copar durant una hora el 'Sálvame Deluxe' per a alegria de presentadora, col·laboradors i audiència. Fins i tot va haver d’entrar per telèfon el seu fill Kiko per tancar el tema.

"A la meva mare li he donat de tot, fins i tot diners". És una de les frases del dia. Ho deixa anar Isa aquest dimecres la portada de la revista ‘Lecturas’ i és la frase que va fer vessar, una vegada més, la paciència de la ‘tonadillera’, i la que li va fer deixar anar: "Prefereixo la meva filla dins d’un reality que al carrer, així almenys sé on és". Tan memorable com aquella frase a Marbella. "Dents, que és el que els fot", quan anava de bracet amb Julián Muñoz, abans que tots dos acabessin a la presó.

Doncs sí. La històrica trucada d’Isabel Pantoja en directe al 'Sálvame' té ara la seva explicació. Isa Pantoja respon a les preguntes de la col·laboradora de Sálvame Mila Ximénez –a la portada s’abracen i ensenyen les dents– per a la revista ‘Lecturas’. 13 pàgines amb les seves corresponents fotos en les que la filla que la cantant va adoptar al Perú el 1996, quan era un nadó, assegura: "La meva mare m’ha fet ser insegura". 

La jove descriu la seva vida abans de la seva majoria d’edat i del seu embaràs –va tenir un fill fa quatre anys amb el seu exnòvio Alberto Isla– com un captiveri a Cantora. I explica com va viure l’entrada de la seva mare a presó: "La vegada que pitjor ho he passat va ser quan va entrar la meva mare a la presó. Recordo aquell dia molt malament. Pensava que no ho superaria. Me’n vaig anar tan lluny com vaig poder perquè sabia que aquí no hi faria res. [Se’n va anar a Londres amb Alberto Isla i es va posar a estudiar anglès]. Després vaig entrar a 'Supervivientes’ quan ella era a la presó i no em parlava amb el meu germà. Per a mi va ser com una fuga".

Dulce Delapiedra

Notícies relacionades

També parla Isa sobre el motiu del seu distanciament amb la seva mare: Dulce Delapiedra. La seva relació amb la que va ser la seva mainadera sempre ha sigut especial, malgrat haver-se convertit en l’arxienemiga de la seva mare –ha amenaçat de estirar la manta si Pantoja la demanda, així està pati. "Jo moltes vegades li he dit a la Dulce que és la meva segona mare", assegura Chabelita en l’estrevista, realitzada abans que Isa entrés a 'Gran Hermano VIP'.

I respecte al titular de portada, quan la col·laboradora li pregunta si alguna vegada ha deixat diners a la seva mare, Isa Pantoja no dubta a afirmar que sí: “Li he donat tot el que tenia, en tots els aspectes, quan ningú ho ha fet. Mai li he dit res del tema, no vull res. Sí que he demostrat que en els moments dolents estic allà". És sabut que la jove no té ofici conegut més enllà de les exclusives. Així que això sens dubte continuarà.