Teresa Rodríguez i Kichi, embarassats del seu primer fill

La diputada andalusa de Podem ha comunicat la notícia via xarxes socials

El nadó està previst que neixi el 28 de febrer, dia d'Andalusia

zentauroepp30024497 gra368  c diz  13 06 2015   el nuevo regidor de c diz  jos  180905182748

zentauroepp30024497 gra368 c diz 13 06 2015 el nuevo regidor de c diz jos 180905182748 / Roman Rios

2
Es llegeix en minuts
J.C.

Les coses semblen anar vent en popa a Podem, almenys quant a la vida personal dels seus líders. Tot just dos dies després que Pablo Iglesias anunciés la recuperació dels seus bessons, nascuts de forma prematura al juliol, ara ha sigut la líder de la formació a Andalusia, Teresa Rodríguez, qui ha comunicatl’embaràs del seu primer fill amb la seva parella José María González SantosKichi, alcalde de Cadis. Segons ha explicat, curiosament l’arribada del nadó estarà carregada de simbolisme, ja que Rodríguez surt de comptes el 28 de febrer, Dia d’Andalusia, una data reivindicativa que la dirigent política ha convertit en eix del seu discurs.

Ha sigut la mateixa Rodríguez que ha comunicat la notícia, coneguda pel seu cercle més íntim, amb un divertit missatge a través de les xarxes socials i una setmana abans d’incorporar-se la propera setmana a l’activitat política en el primer ple de la cambra andalusa després de l’aturada estival. Encara de vacances i mostrant la panxa amb un banyador, ha confirmat que es troba bé i “feliç”.

A punt de complir els 37 anys, aquest serà el primer fill per a la parella, tot i que Kichi ja era pare de dos nens fruit d’una relació anterior. Els dos s’enorgulleixen de mantenir la mateixa vida senzilla que portaven abans de ficar-se en política, compartint un modest apartament de 40 metres quadrats al populós barri de La Viña de Cadis, situació que van portar a col·lació després de conèixer-se l’adquisició d’un xalet de 600.000 euros per part de Pablo Iglesias i Irene Montero.

Notícies relacionades

La parella s’ha prodigat en gestos afectuosos en xarxes socials, interpretant fins i tot cançons a duo, i en diverses ocasions ella ha aprofitat per mostrar el seu amor a González i remarcar el seu compromís personal i polític amb els veïns de la seva ciutat. “Perquè el veig preocupat tot el dia, perquè l’he vist apilant cartrons que algú desacuradament ha deixat al mig del carrer, perquè l’he vist preocupant-se de qualsevol persona que troba al carrer. L’he vist fer compres per a gent que estava passant fatiga. L’he vist ocupant-se personalment dels seus veïns i veïnes a totes hores”, va arribar a dir-li, “t’estimo, amor, i ho crido al món sense complexos de cap tipus. Segueix endavant, corre, vola, tu pots fer-ho, n’estic segura d’això, i si caus alguna vegada, estarem molts per aixecar-te”.

L’anunci de l’embaràs es produeix quan la diputada andalusa es troba immersa en un procés intern per triar el candidat a la presidència de la Junta d’Andalusia en la confluència que han format Podem, IU i altres forces andalusistes i d’esquerres de la regió. El seu objectiu és posar fi als 40 anys de govern socialista representat per Susana Díaz. Malgrat que les dues polítiques no han ocultat mai la seva distància personal i política, totes dues coincideixen en el fet que hauran viscut una campanya electoral embarassades, ja que tot apunta que Díaz anunciarà en pocs dies l’avançament dels comicis regionals després de la ruptura del pacte entre PSOE andalús i Cs.