Anar al contingut

ESTRENA A LONDRES

'Oceans's 8'. Ara són elles les lladres

Brillantor a Leicester Square amb la nova entrega de la saga cinematogràfica

Luis Miguel Marco

Joel C Ryan

'Oceans's 8'. Ara són elles les lladres
'Oceans's 8'. Ara són elles les lladres
'Oceans's 8'. Ara són elles les lladres
'Oceans's 8'. Ara són elles les lladres
'Oceans's 8'. Ara són elles les lladres
'Oceans's 8'. Ara són elles les lladres

/

Els lladres són ara les lladres. Almenys les de la nova entrega de la saga cinematogràfica ‘Oceans’. Leicester Square, al centre de Londres, va viure dimecres una d’aquelles vetllades que tant agraden als caçadors d’autògrafs. 

Les actrius d’’Ocean’s 8’ van deixar el llistó molt alt, no només per la seva espectacular indumentària, també per la seguretat que dona que a la seva estrena, el passat cap de setmana, als Estats Units es convertís en la pel·lícula més taquillera, amb uns notables 41,5 milions de dòlars; de manera que va superar l’arrencada de les anteriors entregues de la franquícia, protagonitzades totes i majoritàriament per homes. George Clooney i Brad Pitt i molts executius de Hollywood segur que han pres bona nota. Les crítiques diuen que és prou intel·ligent per tirar endavant.

Sense fer 'spolier' de la pel·lícula, que arriba a la cartellera espanyola el 8 de juliol i que dirigeix un home, Gary Ross, el personatge de Bullock, Debbie Ocean, és una exconvicta que no perd ni un segon al sortir de presó, en llibertat condicional, per començar a delinquir i a tramar un atracament durant la famosa gala anual del Metropolitan de Nova York. L’objectiu és un collar de diamants valorat en 150 milions de dòlars. L’ajudarà un clan format per Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Rihanna, Anne Hathaway i Mindy Kaling.

L’estrena londinenca va ser, com era d’esperar, una autèntica catifa vermella. Sandra Bullock es va vestir dels vuitanta, amb una sofisticada granota multicolor firmada per Zuhair Murad, d’escot pronunciat i cinturó del mateix teixit. Un estilisme que va combinar amb sandàlies negres i arracades de Lorraine Schwartz.

Sarah Paulson va triar una cridanera creació amb detalls d’ones en color rosa de Valentino. La britànica Helena Bonham Carter va lluir un vestit de silueta sirena realitzat en lluentons platejats i d’espatlles a l’aire del seu compatriota Vivienne Westwood. Cate Blanchett va lluir un 'look' de Louis Vuitton: un cos de plomes gris amb cinturó negre combinat amb pantalons de tub negres i talons del mateix color. Rihanna es va decantar per un vestit daurat de teixit arrugat, com si fos de paper, d’escot drapat i de llarg asimètric firmat per Poiret. I Mindy Kaling va lluir un vestit negre d’Alberta Ferretti.