RITME DE NOTA

El divertit ball de Silvestre i Muguruza

L'actor i la tennista han assistit a la festa prèvia a l'entrega dels Oscars

miguel angel silvestre / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Moltes de les cares espanyoles més internacionals ja escalfen motors per a la gala dels Oscars d'aquest diumenge. És el cas de la tennista Garbiñe Muguruza i l'actor Miguel Ángel Silvestre. Tots dos han compartit als seus respectius comptes d'Instagram un divertit vídeo de la festa prèvia a l'entrega dels premis, en què es desmelenen, volta amunt i volta avall, fent gala d'un notable sentit del ritme.  

L'intèrpret de la sèrie 'Velvet' elogia les aptituds rítmiques de la seva companya: "Ahir em vaig trobar amb la millor parella de ball!".  

L'actor s'ha convertit en la nova generació d'estrelles espanyoles que, com Antonio Banderas al seu dia o Penélope Cruz, van travessar l'Atlàntic per demostrar la seva vàlua en el panorama cinematogràfic. el Duque de 'Sin tetas no hay paraíso' ho ha fet gràcies a la seva participació en pel·lícules i sèries com 'Sense 8' i 'Narcos'. 

Notícies relacionades

Muguruza, en el seu cas, assisteix per primera vegada als Oscars i serà, així, la primera esportista espanyola a ser testimoni dels guardons en els seus 90 anys d'història. Tercera en el rànquing mundial de tennistes femenines, es troba als EUA, ja que d'aquí pocs dies participarà en el torneig d'Indian Wells, de manera que ha aprofitat la seva presència per anar a la gala i a la posterior festa amb els guanyadors de les estatuetes.

De moment, ja ha transcendit que Garbiñe brillarà sobre la glamurosa alfombra vermella amb un disseny de Hannibal Laguna.