SALT QUALITATIU

La nova vida de Kiko Rivera

Presumeix de canvi físic i estrena família nombrosa

kiko-rivera-2

kiko-rivera-2

3
Es llegeix en minuts
Julia Camacho / Sevilla

"Totes les coses bones que em poden passar, m'estan passant". Orgullós i feliç, Francisco Kiko Rivera Pantoja presumia fa uns dies de la seva nova vida. La seva salut ha fet un salt qualitatiu des que va perdre pes gràcies a una banda gàstrica. Se sent millor amb el seu cos, i per això el mostra a les xarxes socials, i més àgil, cosa que li permet disfrutar encara més de les ninetes dels seus ulls, Ana, de 2 anys,i la recentment nascuda Carlota, que va arribar al món dimarts a Sevilla després que Irene Rosales se sotmetés a un part programat, segons va avançar la periodista Sandra Aladro a El programa de Ana Rosa. Amb l'arribada de la nena, el discjòquei es converteix en pare de família nombrosa, ja que té també Francisco, de 5 anys, fruit de la seva relació amb la model Jessica Bueno.

Amb a penes unes hores, Carlota ja va debutar a les xarxes socials, on el seu pare va voler celebrar el moment de "felicitat perfecta" penjant una emotiva imatge de les mans de la criatura entrellaçades amb les seves, a més d'una altra on agraeix a la seva mare, Isabel Pantoja, haver-li ensenyat a "ser pare". Enrere queden els anys d'un jove parodiat com a ni-ni, amb escàs èxit en els seus projectes empresarials i amb algun problema amb Hisenda: incompliments de contractes professionals o de lloguer i impagaments al fisc el van portar a diversos embargaments preventius. Un calvari que es va ajuntar amb el pitjor moment de la família, amb la matriarca complint condemna a la presó per blanqueig de capitals. I per si no fos prou, el clan no dubtava a mostrar públicament les desavinences internes, amb Chabelita fent gira per platós televisius i revistes per airejar els draps bruts (cosa que segueix fent, com va demostrar ahir a Sábado Deluxe).

Kiko Rivera, amb Carlota, acabada de néixer. / INSTAGRAM

Ara tot això sembla ser aigua passada. La cantant va sortir de la presó i després d'un temps enclaustrada a Cantora, la finca heretada de Paquirri, es va dedicar a la promoció del seu nou disc, Hasta que se apague el sol, encara que amb fortuna desigual i a penes una desena d'actuacions a un costat i l'altre de l'oceà. Un impàs que li ha permès disfrutar dels seus nets i fins i tot estar present a l'hospital per veure arribar la quarta, ja que quan va néixer Ana encara estava presa i tan sols va poder desplaçar-se dies després després de sol·licitar un permís. El discjòquei, per la seva part, també ha intentat augmentar el nombre d'actuacions per fer front als seus compromisos amb el fisc, segons la seva dona, "com pot i quan pot".

No obstant, als seus 33 anys el gran canvi ha sigut el físic. Tant, que fins i tot no ha dubtat a presumir de "rajola de xocolata" a les xarxes, posant sense samarreta per mostrar que els nous hàbits alimentaris, units a l'operació mèdica, donen els seus fruits. Ha perdut més de 20 quilos, cosa que li permet moure's amb facilitat i cansar-se menys, mitigar els problemes de salut i, com explica a la seva revista de capçalera, Hola!, potenciar la seva faceta com a paràs.

Notícies relacionades

COMPLICITAT / Així, aquestes últimes setmanes ha anat deixant testimoni de les seves passejades per Sevilla juntament amb la seva filla gran per ensenyar-li Triana, el barri on es va criar, i la complicitat que tenen tots dos, mostrant moments quotidians com el bany de la criatura. Una complicitat que no pot tenir amb la freqüència que voldria amb Francisco, ja que resideix amb la seva mare fora d'Espanya.

Rivera també ha donat mostres de la fortalesa de la seva unió amb Irene, amb qui es va casar l'octubre de 2016, després dels rumors que fa uns mesos apuntaven a una possible infidelitat per part del discjòquei. "Trobar-te va ser el millor que m'ha passat mai", li va escriure a Instagram, agraint-li a més "haver format una meravellosa família" que ara té un nou membre.

Temes:

Kiko Rivera