DUEL DE DAMES

Ivana i Melania Trump, enfrontades

"Jo soc la primera senyora Trump, ¿ok?", proclama l'exdona de Donald Trump

lmmarco40485809 estados unidos  10 10 2017   combo fotogr fico que muestra u171010140710

lmmarco40485809 estados unidos 10 10 2017 combo fotogr fico que muestra u171010140710 / SEBASTIEN NOGIER JIM LO SCALZO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Ivana, la primera dona de Donald Trump, continua traient rèdit del cognom del seu exmarit i reclama aquests dies l’atenció dels mitjans de comunicació amb motiu de la publicació del seu nou llibre, Raising Trump [Criant els Trump]. I per animar les vendes, res com una bona polèmica en prime time. «Donald i jo parlem cada 14 dies. Tinc el número directe de la Casa Blanca, però no m’agrada trucar-hi sovint perquè hi ha Melania i no vull causar cap tipus d’enveja. Al capdavall, jo soc la primera senyora Trump, soc la primera dama, ¿ok?», va assegurar Ivana, de 68 anys, en una entrevista televisada a la cadena ABC. 

Notícies relacionades

Fa uns dies, a la CBS, la mare d’Ivanka ja va donar a peu a altres sucosos titulars a la premsa a l’afirmar que el president li havia ofert el càrrec d’ambaixadora dels EUA a la República Txeca, país d’origen de l’exmodel i exesquiadora professional. Sempre segons Ivana, va rebutjar la proposta al·legant que tenia «una vida perfecta» i no volia sacrificar-la per un lloc polític. «M’agrada la meva llibertat».

CAP SUBSTÀNCIA / A través del seu portaveu, Stephanie Grisham, Melania Trump va respondre tots aquests comentaris: «No hi ha cap substància en els comentaris que fa l’ex del seu marit. Tristament, només els ha fet per cridar l’atenció i generar soroll. Melania està encantada d’haver fet de la Casa Blanca una llar per al seu fill Barron i el president. Li agrada viure a Washington i se sent honrada de ser la primera dama dels EUA. Planeja usar el càrrec per ajudar els joves i no per vendre llibres».