EXHIBICIÓ A LA XARXA

La dona de Risto Mejide apareix seminua a Instagram

Laura Escanes posa al llit a l'estil Marilyn Monroe en una sensual imatge que ha publicat a Instagram

undefined39691700 gente laura escanes instagram170814205052

undefined39691700 gente laura escanes instagram170814205052

1
Es llegeix en minuts

La parella formada per Risto Mejide i la seva dona, Laura Escanes, no para de deixar-nos proves fefaents a les xarxes de la seva bona relació. Aquesta vegada ha sigut al seu compte de  Instagram on la jove model ha penjat una foto seva seminua com si fos la mítica Marilyn Monroe. El famós publicista i presentador televisiu ha sigut qui li ha fet la instantània, segurament per a alegria dels nombrosos admiradors de la seva flamant esposa.

Notícies relacionades

No és la primera vegada (i segurament no serà l'última) que el matrimoni Mejide-Escanes mostra sense problemes escenes de la seva vida  privada, ja que són molt proclius a compartir amb els seus seguidors els moments íntims que els regala la seva relació. Però en aquesta ocasió han anat una mica més lluny dels petons.

Imatge completa de Laura Escanes a Instragram.

En un nou pas endavant mediàtic, la model apareix estirada al llit en una sensual posició que deixa intuir gran part de la seva anatomia. A més, han acompanyat la fotografia amb frases d'una cançó de Facto Delafé y Las Flores Azules titulada ‘Mar, el poder del mar’ que diuen: “'Que sí, que sí, que bien. Que me encanta escucharte. Adoro sentirte. El barrio es más hermoso desde que apareciste. Que hoy luce el sol en mi corazón'”.