ENSURT A CENTREAMÈRICA

Ariana Grande: el terrorisme torna a amenaçar-la després de Manchester

Un colombià de 22 anys, detingut per "un missatge escrit en àrab en què s'advertia que podia donar-se una situació de risc, de perill o un atemptat durant el concert" de Costa Rica

Singer Ariana Grande performs on ABC’s ’Good Morning America’ show in Central Park in New York City, U.S. May 20, 2016. REUTERS/Brendan McDermid

Singer Ariana Grande performs on ABC’s ’Good Morning America’ show in Central Park in New York City, U.S. May 20, 2016. REUTERS/Brendan McDermid / BRENDAN MCDERMID (REUTERS)

1
Es llegeix en minuts

El 22 de maig passat el terror22 de maigterror s'apoderava d'Ariana Grande després que al finalitzar el seu concert a Manchester un jove d'origen libi s'immolés, acabant amb la vida de 22 persones i causant desenes de ferits. Un terrible incident que deixaria enfonsada l'artista i que podria haver estat molt a prop de repetir-se durant la seva actuació a Costa Rica.

    Segons ha declarat l’Organisme d’Investigació (OIJ) de Costa Rica, dissabte passat va ser detingut un home pels seus suposats plans d’atemptar durant el concert que l’artista nord-americana oferia a Costa Rica. Encara que la detenció es va produir diumenge al matí, la notícia no es va confirmar fins dimarts a la matinada. El jove detingut és un colombià de 22 anys que respon al nom de Caicedo López, tal com l’OIJ va confirmar en el seu comunicat.

MISSATGE D’ADVERTÈNCIA EN ÀRAB

 Els mitjans de Costa Rica van assegurar que el director de l’OIJ, Walter Espinoza, va descartar que les diverses accions policials obeïssin a una «amenaça real». Espinoza va assegurar que, els dies previs al concert de la jove cantant, l’empresa que ha organitzat l’esdeveniment «va rebre diverses amenaces a través de les xarxes socials. Per això es va rastrejar l’adreça IP des d’on provenien». En concret, es tractava d’esbrinar la procedència d’«un missatge escrit en àrab en què s’advertia que podia donar-se una situació de risc, de perill o un atemptat durant el concert d’Ariana Grande», investigacions policials que van acabar amb la detenció del suposat autor dels missatges.

Notícies relacionades

    

Després de l’atemptat de Manchester, Ariana es va plantejar cancel·lar la seva gira mundial. No obstant, després d’un concert en homenatge a les víctimes a la ciutat anglesa, l’artista va reprendre la seva gira Dangerous Woman Tour. Però aquests últims successos li han fet recordar el terrible succés i han tornat a provocar en la cantant un estat de preocupació, fins al punt que està fent teràpia, tal com ella ha confessat.