Guia actualitzada de consorts: del nou idil·li de Taylor Swift a la nòvia de Kristen Stewart

zentauroepp38482880 mas periodico taylor wift y joe alwyn170519141132

zentauroepp38482880 mas periodico taylor wift y joe alwyn170519141132

3
Es llegeix en minuts
NÚRIA MARRÓN

Recorden quan, temps enrere, es va encunyar el terme WAG –acrònim de 'wifes and girlfriends': dones i nòvies en anglès– per designar les parelles dels futbolistes, que es van convertir en obsessió de la premsa i gairebé en un model d’aspiració social? A 'Cómo ser mujer', l’escriptora Caitlin Moran, irritada notària del fenomen, ja va certificar l’ocàs d’aquest malson sociològic: «Quan es va descobrir que, un darrere l’altre, els futbolistes havien sigut infidels, de sobte –va escriure–, tenir com a únic objectiu supeditar la teva vida i el teu estatus a un home ric i famós es va començar a veure, en el millor dels casos, de mal gust i, en el pitjor, perillós per a la ment».

Així doncs, al mateix temps que l’interès wag s’esvaïa, el periscopi xafarder anava girant cap als amors d’aquella hegemonia emergent que són les superdives de l’entreteniment. De Jennifer Lawrence a Taylor Swift i de Lady Gaga a Kristen Stewart, aquí hi ha una guia actualitzada per saber qui va del braç de qui en aquesta plaça de poder que (també) és l’alfombra vermella. No ens podem perdre en el nou ordre. H

JOE ALWYN. NOU FLIRT DE TAYLOR SWIFT

Després que la relació de Taylor Swift amb l’actor Tom Hiddleston s’erigís en una espècie de ‘reality’, la cantant està extremant les cauteles fins al punt que, segons la premsa britànica, passeja amb careta pels carrers de Londres al costat de l’actor en procés d’explosió Joe Alwyn.

CHRISTIAN CARINO: EL SUPERAGENT DE LADY GAGA

Després de la seva etapa ‘burlesque’, Lady Gaga s’ha passat a l’ortodòxia pop. Al tornar a l’actor Taylor Kinney un anell de prometatge de diamants amb forma de cor que li havia regalat –atenció– per Sant Valentí, la cantant ha oficialitzat el seu idil·li amb el representant Christian Carino, de 48 anys i amb clients que inclouen Justin Bieber, Amber Heard i Miley Cyrus. La litúrgia ha sigut l’habitual: primer avistament en un concert (Kings of Leon) i confirmació a la Superbowl. 

SAM ASGHARI. EL NÒVIO MUSCULAT DE BRITNEY SPEARS

El nou nòvio de Britney Spears 

té 23 anys, més bíceps que 

coll i alterna el ball amb el modelatge i les classes de fitnes. Des que va conèixer la cantant fent de tio bo al clip ‘Slumber party’, el seu perfil professional s’ha diversificat: ara també 

apareix amb el tors nu i assajant cara de dolent a la revista ‘Ironman’.

SAMANTHA THOMAS. LA NOVA 'ARTY' D'ELLEN PAGE

A l’actriu Ellen Page i a la seva nòvia Samantha Thomas, artista especialitzada en 3D i vella coneguda de l’escena ‘arty’ nord-americà, se les va veure en tres hàbitats. Un: l’alfombra vermella. Dos: les passejades urbanes amb el seu gos Patter. I tres: qualsevol paradís on Thomas pugui surfejar bones onades.

MAC MILLER. EL RAPER ENAMORAT D'ARIANA GRANDE

El raper Mac Miller i Ariana 

Grande es van conèixer quan van col·laborar en la cançó ‘The way’ el 2013, una eternitat si encara no has complert els 25. Ara la vella amistat ha virat a idil·li, d’aquells que fan filosofar: «Ens encanta conduir sense rumb –diu ell–, és genial ser capaç de no fer res i, a la vegada, fer tant».

SIMON KONECKY. EL MARIT 'EXBROKER' D'ADELE

Simon Konecky, marit d’Adele des de Cap d’Any i pare del seu fill Angelo, es dirigia amb pas ferm a menjar-se el seu tros de ‘pudding’ a la City de Londres –va estudiar a l’elitista Eton i abans dels 25 ja treballava a Lehman Brothers– quan va tenir una epifania: va deixar el niu de voltors financers i va fundar una empresa que porta aigua potable a països en desenvolupament. 

STELLA MAXWELL. LA NÒVIA ALADA DE KRISTEN STEWART

Notícies relacionades

Els últims comunicats situen Stella Maxwell, ‘top’ de Victoria’s Secret, a casa de Kristen Stewart a Los Feliz, l’últim barri gentrificat de Los Angeles. L’idil·li suposa un gir de guió en el ‘rat pack’ de les dolentotes de l’entreteniment, ja que la model va ser nòvia de Miley Cyrus, al seu torn amiga de Cara Delevingne, l’exnòvia de la qual, Annie Erin Clark, també va sortir amb Stewart.

DARREN ARONOFSKY. DE CINEASTA A CONSORT DE JENNIFER LAWRENCE

Convindran que presentar Darren Aronofsky, director d’‘El cisne negro’, com l’últim nòvio de Jennifer Aniston pot sonar a sacrilegi per als ‘fanboys’ del cine d’autor, però les jerarquies de la taquilla i l’entreteniment són així. Des que fa uns mesos la seva relació va sortir a la llum, el cineasta, ai, rep tracte de consort.