EXCLUSIVA EN 'CUORE'

Shakira i Antonella Roccuzzo, enesmistades

La cantant ha declinat la invitació al casament de Messi i l'argentina al·legant "incompatibilitat d'agendes"

zentauroepp37691515 gente  portada de la revista cuore170316131912

zentauroepp37691515 gente portada de la revista cuore170316131912

1
Es llegeix en minuts

Aquesta setmana, 'Cuore' explica en exclusiva l'enemistat entre la promesa de Leo Messi, Antonella Roccuzzo i Shakira, parella de Gerard Piqué. Segons la revista, que s'entrega aquest dissabte per un euro amb EL PERIÓDICO, la cantant hauria declinat la invitació al casament de Messi i la seva promesa al·legant "incompatibilitat d'agendes". I és que l'enllaç coincideix amb la gira de la intèrpret, una excusa perfecta que li ha vingut com l'anell al dit a l'estrella de Barranquilla. 

L'última prova del seu enfrontament es va produir fa tan sols dues setmanes, quan Roccuzzo ni tan sols va felicitar Shakira el dia del seu 40è aniversari. Per conèixer el motiu de la seva rivalitat cal remuntar-se fins al 2010. Llavors la colombiana encara no havia arribat a la vida de Piqué, que sortia amb Nuria Tomás, filla del famós empresari dels pernils, Enrique Tomás. Nuria Tomás, Enrique Tomás.La seva relació ja superava l'any i Tomás havia encaixat molt bé amb Roccuzzo, amb qui encara manté una gran amistat.

Va ser llavors quan va arribar el Mundial de Sud-àfrica 2010. Piqué i Shakira, que s'havien conegut gravant el videoclip 'Waka Waka' Waka Waka' a Madrid, es van veure per segona vegada a la final i van començar a flirtejar, però sense passar d'un simple tonteig, ja que el defensa va marxar de vacances amb Tomás a les illes gregues després de el Mundial. Allà van ser fotografiats pels paparazzis mentre disfrutaven d'unes romàntiques vacances.

Notícies relacionades

Mesos després, el defensa blaugrana i Shakira van seguir veient-se d'amagat, fins que Piqué va trencar amb la seva nòvia i va començar a sortir amb Shakira, que al seu torn va deixar el seu nòvio i representant, Antonio de la Rua. 

La decisió de Piqué va deixar destrossada Tomás, cosa que va motivar el disgust de la seva amiga Antonella Roccuzzo, que encara avui considera que la colombiana es va ficar en la relació de la seva amiga amb Piqué. Les desavinences entre totes dues semblen insalvables, encara que no sembla afectar gaire Messi ni Piqué, que segueixen mantenint un bon rotllo dins i fora de la gespa.