El càncer torna a la vida de Pau Donés

El músic explica que li han trobat un tumor "amagat al peritoneu"

 

  / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

El càncer ha tornat a la vida del cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, un any i mig després d'anunciar la seva recuperació. El músic té un nou tumor, aquesta vegada al peritoneu. “Feia un any que estava net. Els marcadors tumorals a 0. Als escàners no es veien tumors. El cranc estava tan adormit que vaig arribar a creure que m'havia curat”, explica a la web de la seva banda. “El 2017 seria un any gloriós. De sobte rebo una trucada de l'hospi. A l'últim control els marcadors han pujat. Em faig un TAC i amagat al peritoneu troben un petit tumor”, afegeix el músic.

Notícies relacionades

Malgrat les males notícies, el cantant de 'Depende' i 'La Flaca', finalista del Català de l’Any 2016, el premi que concedeix EL PERIÓDICO, mantindrà tots els seus plans musicals per a aquest any. "Després de donar-hi moltes voltes, he arribat a la conclusió que no deixaria que el cranc em tornés a apartar de la música. M'era igual. Passés el que passés, diguessin el que diguessin, el 2017 Jarabe tornava als escenaris", continua Donés.

CONCERTS BENÈFICS

El cantant, que va oferir diversos concerts i va recaptar més de 70.000 euros per finançar un assaig clínic de l'Hospital de la Vall d’Hebron, va retransmetre amb alegria la seva feliç recuperació. “Superar un càncer és un repte meravellós. Et planteges que et moriràs i el canvi és inevitable. Ha sigut un any fantàstic. M'ha donat l'oportunitat de recuperar la meva vida com a persona normal. Tornar a ser pare al màxim. Quan estàs de gira, tot és més complicat”, explicava amb optimisme Donés. “Em donaven cinc anys. El tractament ha funcionat. ¡Estic net!”, explicava en una entrevista concedida l'agost del 2016.