EL MÉS COMENTAT DE L'ANY

'Cuore' acomiada el 2016 amb els seus premi Guau! i Aarg

El setmanari concedeix reconeixement o esbroncada als famosos

fcasals36720360 gente portada cuore161229174812

fcasals36720360 gente portada cuore161229174812

1
Es llegeix en minuts

'Cuore' s'acomiada del 2016 amb els seus  premis Guau! i Aarg. Irina Shayk és l'encarregada d'obrir els guardons amb un gran Guau! La revista, que s'entrega dissabte amb EL PERIÓDICO per un euro, ha distingit la model per haver anunciat a bombo i platerets el seu embaràs sense obrir la boca. 

El 'youtuber' El Rubius també ha sigut guardonat per tenir més de 22 milions de subscriptors al seu canal i milers de seguidors. Entre altres destaca Lady Gaga, que ha ressorgit aquest any amb més força que mai en la música i en la televisió amb la sèrie 'American Horror Story'. Mentre que Enric d'Anglaterra és un altre dels elegits "per desafiar la Corona britànica amb el seu noviatge amb l'actriu  Meghan Markle". Coral González, la model famosa per protagonitzar l'anunci "Claro que sí, guapi", també apareix entre les estrelles distingides.

LA GUINDA

Madonna i Leonardo DiCaprio posen la guinda als Guau! d'aquest any. La cantant ha sigut seleccionada "pel seu aplaudit discurs als 'Billboard' al recollir el guardó a Dona de l'Any. Mentre que l'actor se l'ha guanyat per  "haver-se emportat per fi l'Oscar, gràcies a la pel·lícula 'El Renacido'", detalla la publicació. 

Jordi Hurtado es converteix en personatge de la revista per portar gairebé 20 anys al capdavant de 'Saber y Ganar' i agafar-se només una baixa per malaltia en una ocasió. Matías Roure, el cambrer de 'First Dates', és un altre dels premiats. La política arriba de la mà de Pedro Sánchez, per haver llegit 'Cuore' mentre estava a la perruqueria. 

Així mateix, 'Cuore' també entrega els premis Aarg, que obren aquest any amb Cristina Pedroche i el seu marit, el xef David Muñoz. I ho fan per embafadors, després de tantes "mostres d'afecte". 

Notícies relacionades

El cantant Maluma i el youtuber Sergio Soler són altres dos dels que s'emporten l'Aarg del 2016. El primer per les seves masclistes cançons, que han aixecat una gran controvèrsia. El segon, per dir-li a un repartidor 'caranchoa' i rebre un mastegot. El youtuber ha tret tots els seus vídeos i bromes del seu canal i ha decidit retirar-se. 

Aquestes condecoracions posen el punt final amb Johnny Depp "pel seu vídeo passat de copes agredint verbalment la seva ja exdona Amber Heard", i David Bisbal "per protagonitzar la 'cobra' més famosa d'Espanya".