MÚSIC D'ENHORABONA

Mick Jagger, pare d'un nen per vuitena vegada als 73 anys

El nadó, nascut a Nova York, és fruit de la seva relació amb la ballarina nord-americana Melanie Hamrickm, de 29 anys

 

  / VICTORIA WILL

1
Es llegeix en minuts

El líder dels Rolling Stones, Mick Jagger, ha sigut pare per vuitena vegada aquest dijous als 73 anys d'un nen fruit de la seva relació amb la ballarina Melanie Hamrickm, de 29 anys. Segons ha explicat un portaveu, el nen ha nascut en un hospital de Nova York i tant ell com la mare es troben perfectament bé de salut. Mick Jagger és amb ells. Els Rolling Stones acaben de presentar fa uns dies el seu nou disc, 'Blue & Lonesome'.

El músic ja és pare de Karis (45), que va tenir amb Marsha Hunt, de Jade (44), que va tenir amb la seva exdona Bianca, i té quatre fills més: Elizabeth (32), James (30), Georgia (24) i Gabriel (19), fruit de la seva fallida relació amb la model Jerry Hall, que ara està casada amb el magnat australià Rupert Murdoch.

Notícies relacionades

Melanie tenia moltes ganes de fer pare Mick, que té una relació magnífica amb tots els seus fills. La relació de Mick -que ja té cinc néts i un besnét- i la jove ballarina va sortir a la llum l'any 2014, quan van ser fotografiats en actitud carinyosa a la terrassa d'un hotel de Zuric (Suïssa) uns mesos després del suïcidi de la dissenyadora L'Wren Scott, parella sentimental del músic durant més d'una dècada.

Un any després, Mick va aprofitar un viatge a l'illa caribenya de Mustique per fer les presentacions formals entre la seva nova nòvia i els seus fills.

Temes:

Mick Jagger