#DEQUEPIECOJEACR7

'Cuore' repassa els afers de Ronaldo

zentauroepp36480583 gente  portada revista cuore161201172550

zentauroepp36480583 gente portada revista cuore161201172550

1
Es llegeix en minuts

Mentre Cristiano Ronaldo posa feliç amb la seva nova noia, Georgina Rodríguez, aquesta setmana, 'Cuore' es pregunta "¿De quin peu va coix CR7?". En un dels seus reportatges principals, la revista, que s'entrega demà amb EL PERIÓDICO per un euro, repassa la llista de afers del jugador i es qüestiona si són nòvies o una tapadora.  

El setmanari destaca especialment la discussió que el futbolista va mantenir amb el jugador de l'Atlètic de Madrid, Koke, durant el passat derbi, en què el jugador blanc-i-vermell li va dir "maricon". I Cristiano li va contestar: "Sí, sóc maricon, però ple de pasta, cabró".

Notícies relacionades

Una resposta que ha ocupat portades aquests dies i que ha fet que es torni a qüestionar la sexualitat del portuguès, a qui 'The Sun' va treure de l'armari quan va afirmar que l'astre portuguès és gai i que mantenia, aleshores, una relació amb el boxejador Badr Hari, a qui visitava sovint el Marroc.

A partir de llavors, 'Cuore' repassa les nòvies que li han adjudicat a Ronaldo. De fet, només uns dies després de saltar aquesta notícia, a Portugal s'assegurava que el motiu dels viatges del jugador al Marroc era la seva relació amb Malenie Martins. No obstant, mai es va arribar a saber la veritat.