RELACIÓ DESMENTIDA

Belén Esteban: "No he tingut res amb Miguel Ángel Muñoz"

fcasals36310584 gente portada de la revista lecturas161116195135

fcasals36310584 gente portada de la revista lecturas161116195135

1
Es llegeix en minuts

Belén Esteban ho ha desmentit a 'Lecturas'. La col·laboradora ha negat de forma contundent que hagués mantingut una relació amb l'actor Miguel Ángel Muñoz, que actualment participa en el 'reality' de 'Masterchef Celebrity'.

Malgrat que la direcció de 'Sálvame' (Tele 5) havia acordat no tractar el tema, la tertuliana no es es va poder contenir: "Sé que no havia de dir res perquè no ho havíem de tocar, però vull respondre a això que he tingut un embolic amb Miguel Ángel Muñoz. És mentida", ha afirmat rotundament. 

Notícies relacionades

"Jo mai he anat a Cancún com allà publiquen. Aquestes fotos són de fa 15 anys a Marbella i a Chamartín, en un lloc on es jugava a golf", ha argumentat. "Jo amb qui he tingut molta relació és amb la mare, la vident Cristina Blanco, amb qui hauré tingut la meva guerra, però amb aquest noi no he tingut res i vull desmentir-ho", ha sentenciat.

'Lecturas' ha publicat aquesta setmana que Esteban i el protagonista d''Hablar' (2015), van viure un fugaç idil·li l'estiu del 2000, quan la de San Blas acabava de separar-se del torero, Jesulín de Ubrique.