AMOR DINS I FORA DE LES XARXES

Alberto Garzón fa públic el seu compromís de casament

El líder d'Izquierda Unida i Anna Ruiz fa quatre anys que tenen relació

garzn

garzn

1
Es llegeix en minuts

Mentre la política nacional viu temps d'incertesa sembla que alguns dels líders polítics han decidit buscar l'estabilitat personal: Alberto Garzón, coordinador general d'Izquierda Unida, ha fet públic que es casa amb la seva nòvia, Anna Ruiz.

El jove polític va publicar diumenge al seu compte d'Instagram una imatge estiuenca de la parella: els peus de tots dos a l'aigua de mar. Però no era una foto qualsevol. El text que l'acompanyava era una declaració d'amor en tota regla i donava a conèixer que "fa un mes" la parella s'havia compromès. La publicació ha arribat als 8.100 'm'agrada' i acumula més de 280 comentaris.

Per la seva part, la nòvia del dirigent, Anna Ruiz, ha publicat al seu compte una altra imatge, en què la parella també apareix al mar, confirmant el seu "" a la petició de Garzón.

Les imatges dels dos junts, les declaracions d'amor i les mostres de suport són constants als seus comptes d'Instagram, i per això no és estrany que la parella hagi utilitzat la xarxa social per fer públic el seu compromís

VIDA EN PARELLA

Notícies relacionades

Anna Ruiz i Alberto Garzón es van conèixer fa quatre anys al poble natal d'ella, Ronda (Màlaga), quan el polític va anar a fer una conferència. Des d'aleshores han sigut inseparables. Anna es va dirigir a Madrid per treballar com a doctora familiar a l'Hospital de La Princesa, després de graduar-se en medicina a la Universitat de Sevilla.

Des d'aleshores la parella ha compartit pis al barri de La Llatina, amb Eduardo, el germà del diputat. A més conviuen amb dos gats: Winter i Elendil, noms inspirats en 'Joc de Trons' i 'El Senyor dels anells'.