Rajoy: "No m'atreveixo a dir si per als Jocs de Tòquio 2020 hi haurà govern"

Pregunta a Rajoy: President, ¿hi haurà govern a Tòquio 2020?. / COPE

Pregunta a Rajoy: President, ¿hi haurà govern a Tòquio 2020?.
dcaminal35043284 madrid  10 08 2016  politica  mariano rajoy  pp  durante la 160810125002

/

1
Es llegeix en minuts
EFE / MADRID

El president del Govern en funcions ha felicitat aquesta nit personalment alguns dels medallistes espanyols als Jocs de RIo durant el programa 'El Partidazo' de la Cadena COPE en què ha assenyalat amb sentit de l'humor que "no m'atreveixo a dir si per als Jocs de Tòquio 2020 hi haurà govern".

En la tertúlia radiofònica participaven, a més de Rajoy, el basquetbolista Pau Gasol, el piragüista Saúl Craviotto, la saltadora d'altura Ruth Beitia i la jugadora de bàdminton Carolina Marín.

Rajoy ha afirmat que ha vist "tot el que he pogut dels Jocs" i ha aclarit que li agraden tots els esports, tot i que ha matisat que segueix sempre la natació i que "també he vist el piragüisme, jo que sóc de Pontevedra" on hi ha molta afició "com sap Saúl".

"La veritat és que això dels Jocs Olímpics té un treball molt gran darrere que ningú veu", va declarar el president del Govern, que va assenyalar als medallistes que "també heu de pensar que feu feliç molta gent i a sobre és gratis, amb la qual cosa és fantàstic".

Notícies relacionades

Mariano Rajoy va afirmar que ha patit molt en alguns partits de bàsquet o bàdminton i que canviava de canal "per relaxar-me" i tornar de nou a seguir els partits.

Després de reconèixer el gran treball de tots els esportistes espanyols, va tornar a exalçar els èxits del piragüisme espanyol, del qual s'ha mostrat gran seguidor, i va fer vots perquè Saúl Craviotto tornés a participar el 2020 a Tòquio.