PATEIX CÀNCER DES DE FA DOS ANYS

Bimba Bosé: "No tinc més remei que tirar endavant"

Després de sotmetre's a un nou tractament, segueix amb els seus compromisos i punxa a Marbella al costat del seu nòvio, Charlie Centa

La neboda de Miguel Bosé s'ha instal·lat amb les seves filles a Sotogrande

lmmarco35212472 bomba bos  en marbella durante unas vacaciones  18 08 2016160819200636

lmmarco35212472 bomba bos en marbella durante unas vacaciones 18 08 2016160819200636 / UOG UCC

1
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA

Tapant-se del sol amb un para-sol oriental i somrient, Bimba Bosé segueix atenent els seus compromisos, aquesta setmana a Marbella, convivint amb el càncer que pateix des de fa dos anys. «Tinc bons gens i no em queda més remei que tirar endavant. Estic convençuda que em curaré. Perquè vull viure», ha explicat recentment la model, cantant i punxadiscos. L’artista es va sotmetre a una mastectomia al pit esquerre l’abril del 2014 i posteriorment va rebre tractament de quimioteràpia.

El seu optimisme és el millor dels aliats i la neboda de Miguel Bosé, de 40 anys, segueix complint amb els seus compromisos professionals. Ha tornat a punxar en una sessió de música house en una festa a la capital de la Costa del Sol. Al seu costat hi havia el seu nòvio, el model anglès Charlie Centa, 17 anys més jove que ella i el seu gran suport.

CAMBRA HIPERBÀRICA/ Dies abans, el 12 d’agost, Bimba compartia al seu compte d’Instagram una imatge sobre el nou tractament a què s’estava sotmetent i que l’està ajudant en la seva lluita contra la malaltia: una cambra hiperbàrica.

«A l’estil Phelps sembla que he acabat en un artefacte de l’attrezzo d’una pel·lícula de Stanley Kubrik, però en realitat estic a Perry, una de les cambres hiperbàriques que tenen a Estepona. ¡Sóc feliç! ¡Em cuiden un munt! Aviat explicaré més detalls de tot», explicava. 

Notícies relacionades

    Bimba s’ha traslladat a viure a Sotogrande, a la costa gaditana, amb Charlie i les seves dues filles, Dora, de 12 anys, i June, de 5, fruit del seu matrimoni amb el músic Diego Postigo. «Madrid té un clima molt radical i és car i sorollós. Per a la meva salut, crec que era millor estar en un lloc així», ha explicat.

SUPORT A DAVID DELFÍN / Exemple d’enteresa, Bimba Bosé també està recolzant el seu amic David Delfín en la seva particular lluita contra la malaltia. El dissenyador malagueny, de 42 anys, va ser operat l’abril passat de tres tumors al cap i segueix el seu tractament, acompanyat del seu nòvio, Pablo Sáenz, i rebent missatges i mostres d’ànim de tots els seus amics.