PICABARALLA TELEVISIVA

Tele 5 qualifica d'"inadmissibles" la violència i les amenaces de José Luis Moreno a 'Hable con ellas'

Moreno va amenaçar la presentadora Sandra Barneda durant un espai publicitari

 

  / MEDIASET

1
Es llegeix en minuts

L'espectacle que va oferir dilluns a la matinada el productor José Luis Moreno al programa 'Hable con ellas' de Tele 5, amb amenaces incloses, encara porta cua. Mediaset ha volgut escarmentar el ventríloc en un breu comunicat, que tot i les seves dues línies pot significar una ruptura.

L'amenaça d'"una més i et tallo el coll" que Moreno va deixar anar a Sandra Barneda després d'un escalfament per les dues parts, i durant un espai publicitari, no li sortirà gratis al pare d''Aquí no hay quien viva' i molts altres èxits.

La cadena lamenta haver-lo convidat i qualifica d'"inadmissibles" la violència i les amenaces que Moreno va dirigir contra Barneda després del seu retorn al programa, el mateix espai del qual es va aixecar i se'n va anar fa un parell d'anys després d'un altre enfrontament amb Yolanda Ramos. El que semblava que havia de segellar la pau entre productor i productora va camí de convertir-se en una ruptura total.

Notícies relacionades

En unes declaracions a Vertele.com, José Luis Moreno qualifica de "maquiavèl·lic" que el gravessin durant un espai publicitari i assegura que l'error va ser seu per anar al programa. "Hi he anat perquè és la meva cadena i crec en la bona voluntat del que et diuen. Crec que no és necessari buscar escàndols amb personatges com jo. Però els desitjo el millor i per a mi no ha passat res més".

Mediaset s'hi ha pronunciat. I ho ha fet de forma clara i concisa. També Mirta Drago, directora de Comunicació de Mediaset Espanya (Telecinco, Cuatro, mitele.es .... i més) , ha volgut mostrar el seu suport a Sandra Barneda al seu compte de Twitter.