'Cuore' analitza 12 famoses que no encerten la seva talla de biquini

Eva Longoria, Lady Gaga, Dakota Johnson i Ana Duato protagonitzen la portada amb dissenys mini

mroca34910355 gente portada cuore160804170826

mroca34910355 gente portada cuore160804170826

1
Es llegeix en minuts

Aquesta setmana, 'Cuore' repassa 12 famoses que no encerten la talla del seu biquini. La revista, que aquest dissabte es ven per un euro amb EL PERIÓDICO, destaca 'celebrities' a qui se'ls ha encongit el banyador. "En el seu afany per ensenyar més del compte, per evitar marques solars o simplement per comprar sense emprovar-se'ls patinen amb els seus biquinis", subratlla la publicació.. 

Notícies relacionades

Eva Longoria, Lady Gaga, Dakota Johnson i Ana Duato (ala portada), així com Rita Ora, Kate HudsonAmber RoseHeidi KlumKate Boswort, Jennifer LawrenceIrina Shayk i Naomi Campbell són algunes de les dives que aposten per dissenys minúsculs o extragrans, que el setmanari considera poc afavoridors perquè "els massa petits augmenten les corbes i els grans poden fer encara més evident un petit defecte".

Un altre reportatge que proposa la revista 'Cuore' és la festa del 47è aniversari de Jennifer Lopez. L'hotel casino Caesar de Las Vegas ha sigut l'escenari elegit per la cantant per organitzar un festassa a la qual van assistir molts dels seus amics com Kim Kardashian, Kanye West, Calvin Harris i Cristiano Ronaldo.

Temes:

Moda Cuore