PARE, AVI I BESAVI

Mick Jagger tindrà el seu vuitè fill als 72 anys

Amb la seva nòvia, la ballarina Melanie Hamrick, 43 anys més jove que ell

  / ANDREW TOTH

 
mroca34702980 file   july 14  2016  the rolling stones rocker   who alread160715143047

/

1
Es llegeix en minuts

Mick Jagger tindrà el seu vuitè fill als 72 anys, amb la ballarina Melanie Hamrick, 43 anys més jove que ell. El músic té quatre fills (Elizabeth, de 32 anys; James, de 30; Georgia May, de 24, i Gabriel, de 19) fruit de la seva relació amb la seva exparella Jarry Hall, que s'acaba de casar amb el magnat Rupert Murdochpropietari dels diaris 'The Times' i 'The Sun'. Hall i Jagger van estar junts durant 22 anys, i van decidir separar-se el 1999.

Amb Bianca Jagger, la seva dona durant vuit anys, va tenir una filla, Jade, de 44 anys. Amb la cantant Marsha Hunt va ser pare d'una altra nena, Karis, que ara té 45 anys. A més, amb la model Luciana Giménez Mora té un fill, Lucas. 

"UNA RELACIÓ MAGNÍFICA"

"És una notícia meravellosa. Serà el vuitè fill de Mick i ja res el sorprèn. Està recolzant molt Melanie. Ella és intel·ligent, brillant i té unes idees molt clares sobre com vol portar la seva vida. Sap que Mick té una relació magnífica amb tots els seus fills i té moltes ganes de fer que torni a ser pare", ha confirmat el representant del vocalista dels Rolling Stone al diari 'The Sun'.

De moment, la futura mare no es planteja marxar a Londres per estar més a prop del pare del que serà el seu primer fill. Segons fonts pròximes a la dona, Hamrick estudia la possibilitat d'anar-se'n a viure a Los Angeles, on Jagger passa gran part del seu temps, o a Connecticut per estar amb la seva família.

CINC NÉTS I UN BESNÉT

La relació del músic britànic, que té cinc néts i un besnét (es va convertir en besavi l'any passat, quan la filla de Jade Jagger Assisi va donar a llum una nena), i la ballarina, de 29 anys, es va conèixer el  2014, quan van ser fotografiats en actitud carinyosa en una terrassa de Zuric (Suïssa), onze setmanes després del suïcidi de la dissenyadora L'Wren Scott, L'Wren Scott, parella sentimental de Jagger.

Notícies relacionades

Tot i que el rocker va refer aviat la seva vida, després de la mort de L'Wren Scott, el cantant va tenir una depressió que va obligar els Rolling Stone a interrompre la seva gira de concerts. Després del suïcidi es va especular amb la possibilitat que s'hagués llevat la vida a causa dels problemes econòmics que tenia la seva empresa de disseny de moda, però aquesta possibilitat va ser descartada per la seva família i els seus amics.

L'anunci del nou fill de l'estrella britànica es coneix a penes dos mesos després que el seu company de banda Ronnie Wood, de 68 anys, es convertís en pare de dues nenes bessones.