MODEL FORTA I LLUITADORA

Bimba Bosé torna a recaure del càncer de mama que va patir el 2014

La model i Dj fa un temps que se sotmet a proves mèdiques

mroca34479248 la modelo y cantante bimba bose durante la presentacion   la160627141858

mroca34479248 la modelo y cantante bimba bose durante la presentacion la160627141858 / GSR

1
Es llegeix en minuts

Bimba Bosé Bimba Boséha tornat a recaure del càncer de mama del qual ja va ser intervinguda fa dos anys. Malgrat que la neboda de Miguel Bosé s'està sotmetent a noves proves mèdiques, des de fa unes quantes setmanes descansa a les platges de Cadis. 

Encara que la model i DJ no s'ha pronunciat sobre el tema, sempre s'ha mostrat forta i optimista davant la malaltia. De fet, la seva gira musical amb el seu nòvio des de fa dos anys, Charlie Centa, es manté, com ella mateixa s'ha encarregat de confirmar a través del seu compte d'Instagram. Precisament el seu xicot és un dels seus principals suports en aquests moments.  

Notícies relacionades

En una entrevista, l'octubre passat, la mateixa Bimba aconsellava buscar aquest suport a totes aquelles dones que estiguessin passant per la seva mateixa situació: "Que intentin trobar en la intimitat algú que les pugui recolzar, és fonamental, algú que les abraci, que puguin exterioritzar els seus sentiments, és fonamental".

La mastectomia del pit esquerre a què es va sotmetre l'abril del 2014 va tenir el seu protagonisme a la portada de la revista 'Vein Magazine', on com ara fa el seu amic David Delfín, que lluita amb valentia contra tres tumors cerebrals, va mostrar la cicatriu que li recorria tot el pit.