Els premis de l'Acadèmia
L’Acadèmia Catalana de Gastronomia va entregar els seus premis dilluns al recinte modernista de Sant Pau: el de Restaurant de l’Any, per a Disfrutar; el de Cuiner Jove, per a Arnau Bosch (Can Bosch, Cambrils), i l’Especial de l’Acadèmia, per a l’Escola Hofmann. Els xefs de Disfrutar i de Can Bosch van cuinar per als convidats. A la foto, Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch (xefs de Disfrutar) flanquegen la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Merit-
xell Serret.
Temes:
- Investigació oberta Mossos rastreja el GPS del mòbil de Jonathan Andic per reconstruir els seus passos
- Meteorologia adversa Catalunya s’endinsa en el Nadal més turbulent des de l’any 2008
- Investigació pel 29-O "Un puto desastre serà això presi", va escriure Mazón a Feijóo en la dana
- Festes Aquests són els regals de segona mà més sol·licitats pels catalans: una opció més sostenible que triomfa a Nadal
- ¡Que deixis de plorar, nen!
- Festes Aquests són els regals de segona mà més sol·licitats pels catalans: una opció més sostenible que triomfa a Nadal
- Ruta Un encreuament de camins
- Regal nadalenc La gran sèrie sobre el futbol americà i la vida
- Cata mayor Entre l’ou farcit i el cubanito
- Taules amb un toc brillant Els millors plats festius de BCN
