MÚSIC CASOLÀ

Elton John donarà menys concerts per dedicar més temps a la família

El músic admet que deixar de banda els escenaris li permetrà fer coses noves: "Vull portar el meu fill al col·legi i passar més temps amb el meu marit David"

1
Es llegeix en minuts

Elton John ha decidit fer menys recitals per dedicar més temps a la família. "Ha arribat el moment de donar menys concerts i així tenir més temps per la meva família. És una decisió que prenc conscientment encara que sé que sóc addicte a la feina, a viatjar i a actuar", ha expressat el músic al diari 'The Sun'.

El compositor britànic també va voler destacar que, sobretot, és hora de renunciar als viatges, encara que sap que tot el que faci a partir d'ara li semblarà insuficient.

Notícies relacionades

"Sé que fer un sol concert em semblarà poc. No em conformaria, és part de la meva naturalesa. Però després estic amb David i li dic "Estic cansat". Tant viatjar m'està matant i la veritat és que no puc més. Mai he tingut temps ni d'olorar una rosa", va explicar el cantant.

L'artista, que l'estiu passat es va veure obligat a cancel·lar alguns concerts per una apendicitis, admet que deixar de banda els escenaris li permetrà fer coses noves: "Vull fer altres coses, com portar el meu fill al col·legi i passar més temps amb el meu marit David. També tinc al cap realitzar projectes que potser hauria d'haver fet temps enrere, com gravar un àlbum de piano o una cosa diferent dels meus treballs anteriors. Si un serà Elton John, ha de ser-ho fins al final", ha afrmat.