DIVA FELIÇ

Jennifer Lopez, més oberta que mai

La cantant confessa que ha tornat amb el ballarí Casper Smart i comparteix amb els fans fotos de la seva vida privada

fimedio21211829 actress singer jennifer lopez  r  and casper smart160108192636

fimedio21211829 actress singer jennifer lopez r and casper smart160108192636 / JASON MERRITT

2
Es llegeix en minuts

Ja diuen que quan els gossos borden alguna cosa senten. I és que ja feia temps que es rumorejava i, finalment, Jennifer Lopez ha admès públicament que ella i el jove ballarí Casper Smart han reprès la seva relació després de trencar el 2014. Ha fet la confessió en el programa d'Ellen DeGeneres, on la cantant ha sigut entrevistada i ha confirmat la notícia. 

En aquest mateix programa, Jennifer Lopez ha assenyalat que, tot i tornar a tenir una relació amb Casper Smart no hi ha casament a la vista. A més, la cantant de 46 anys ha confirmat que havia passat la nit de Cap d'Any amb el ballarí de 28 anys a Miami.

Una cosa està clara i és que, sigui la nova oportunitat amb Casper Smart el motiu o no, últimament a la diva se la veu radiant de felicitat. Tant és així que la cantant, que sempre ha sigut molt reticent a mostrar la seva vida personal en públic, ha acabat amb aquest recel i ha publicat sense pudor diverses fotos mostrant la seva vida íntima.

LA PRIMERA FOTO AMB LA SEVA MARE

Fa uns dies va publicar a Instagram unes imatges molt tendres amb els seus fills, Emme i Max.

També ha penjat fotos d'altres membres de la seva família com la seva mare en el dia de Nadal, cosa que no havia fet mai abans.

A més, la cantant del Bronx ha penjat diversos vídeos dels seus fills ballant o d'ella i Casper Smart durant una nit de les festes nadalenques.

Fins i tot en el programa de DeGeneres, Jennifer Lopez es va obrir i va explicar sense censura alguns detalls de les seves vacances nadalenques amb la seva família i parella. Així doncs, la cantant està clarament en un dels seus millors moments personals, un fet que seguro que es plasmarà en la seva carrera professional, en la que segueix estant Smart. La parella es va conèixer en els concerts de Jennifer Lopez, on ell participava com a ballarí. 

REGALS CARS

La seva relació es va confirmar el novembre del 2011 i a poc a poc es fue consolidant. Al poc temps, ell ja coneixia i es portava de meravella amb Emme i Max, els fills gemelos de Jennifer Lopez i el seu exmarit Marc Anthony. Als sis mesos de l'inici del seu romance, el coreògraf es va traslladar a la mansió de la diva a Califòrnia. 

Des d'aleshores se'ls va veure constantment junts, fins i tot en els viatges per motius professionals de tots dos. A més, aquesta relació ha sigut coneguda pels cars regals que le feia la cantant al ballarí, com a cotxes i roba de dissenyadors famosos.

Notícies relacionades

Quan van començar la relació, Jennifer Lopez acabava de sortir d'un matrimoni de set anys amb Marc Anthony. Per aquest motiu, la novaiorquesa sempre s'ha referit a Casper Smart com l'home que le va ajudar a superar el bache de la seva història sentimental anterior.

Després de multitud de rumors, el 2014, tots dos van confirmar que la seva relació havia acabat. La causa apuntava a una infidelitat per part d'ell. No obstant, posteriorment encara se los pudo veure en alguna altra ocasió junts, cosa que va aixecar sospites de que la llama de l'amor entre ells encara seguia viva. Jennifer Lopez lo acaba de confirmar.