DESPRÉS DE LA POLÈMICA A ESPANYA

Nova plantada de Justin Bieber a Oslo

El malhumorat cantant s'enfada amb el seu públic i abandona l'escenari després de cantar només una cançó

Els seus incondicionals segueixen clamant #RespectForJustin

Després del seu polèmic pas per Espanya, Justin Bieber abandona l’escenari en ple concert a Oslo. / periodico

1
Es llegeix en minuts
LAURA ESTIRADO / BARCELONA

D'aquesta setmana 'horribilis' que està passant Justin Bieber només se'n salva el seu triomf als MTV Europe Music Awards de diumenge a la nit. Després del seu polèmic pas per Espanya --plantant diversos programes de ràdio i mostrant una actitud de desídia fora del normal de què ha deixat constància la premsa internacional--, l'ídol de 21 anys l'ha tornat a armar a Oslo, on aquest dijous a la nit tenia previst un concert.

L'actuació, en realitat, va ser més breu que la va tenir a 'El hormiguero', de Pablo Motos, ja que només ha tingut temps d'interpretar una cançó abans d'enfadar-se amb el seu públic incondicional i plantar-lo en directe.

"¿QUÈ FEU? PAREU"

En un vídeo compartit per milers i milers d'usuaris s'observa el fenomen en ple cabreig. Bieber veu alguna cosa que no li agrada i crida al públic: "¿Què feu? Pareu. He dit que pareu. ¿Nois, em sentiu? Intento netejar el terra" (...) "És igual. Ja he acabat. No segueixo amb el concert", diu el xaval, que tira la tovallola (o la seva camisa) i se'n va de l'escenari. 

Després d'aquests rampells, el noi se'n penedeix. Aquesta vegada s'ha disculpat a Instagram, on ha escrit: "Lamentablement ha sigut una setmana difícil per a mi, dies llargs, sense dormir, mentre he d'estar a punt per a les càmeres, els fans... No he volgut ser groller, però he acabat amb l'espectacle quan he vist que les persones de la primera fila no m'escoltaven".

 

A mitjanit, el seu jet privat va abandonar l'aeroport d'Oslo.

Tot i així, els 'legionarios' de Bieber segueixen arropándole en les xarxes. En Twitter encara le segueixen volent, i se lo diuen amb l'etiqueta #RespectForJustin

 

 

 

Notícies relacionades