MODEL DE RARESES

¿Què li passa a Justin Bieber?

El triomfador dels MTV atribueix a la "malaltia" la seva plantada a Dani Mateo i la seva desgana davant Pablo Motos

Justin Bieber només va estar vuit minuts al programa radiofònic de Dani Mateo. / periodico

1
Es llegeix en minuts
LAURA ESTIRADO / BARCELONA

Les rareses de Justin Bieber ja no són notícia, però sí que n'acumula unes quantes en un mateix dia. El cantant canadenc que va arrasar a la gala dels premis MTV Europa, dilluns passat, ha estat a Madrid aquest dimecres, on ha demostrat que en excentricitats d'ídol juvenil --i problemes amb la policia i la justícia-- no el guanya ningú. Hores després ha intentat salvar els mobles amb un tuit en què s'ha justificat: "Estava malalt".

 

El cantant, que el 13 de novembre llançarà el seu nou disc, 'Purpose', tenia emparaulades dues entrevistes al matí. I ja a la primera no va complir amb el que havien acordat. Al programa 'Yu: No te pierdas nada', de Dani Mateo i Antonio Castelo, Bieber se'n va anar al cap de vuit minuts: va dir que havia d'anar al lavabo. Hi va anar i es va posar a fumar en una sala contigua (cosa que està prohibida). Ja no va tornar, i va deixar a mitges l'entrevista (en què també s'havia pactat que cantaria en directe). Tampoc va anar després a l'espai 'Los 40 Principales' de Tony Aguilar i Xavi Martínez.

 

Notícies relacionades

A la nit, en la que era la seva quarta cita a 'El hormiguero' de Pablo Motos, es va mostrar apàtic, distant i fred, malgrat els fans que omplien el plató i vibraven amb cadascuna de les ganyotes de l'artista de 'What do you mean', que, això sí, va cantar en directe al programa d'Antena 3.

Més vídeos en Antena3

Temes:

Justin Bieber