A '¡HOLA!'

Cristina Pedroche i David Muñoz es donen el 'sí, vull'

La presentadora s'ha convertit en la dona del xef de DiverXO en vambes i texans, tal com va prometre

1
Es llegeix en minuts

Una de les parelles de moda, la formada per la presentadora Cristina Pedroche i el xef tres estrelles Michelin del DiverXO, David Muñoz, s'han convertit en marit i muller. Ho publica aquest dimecres la revista '¡Hola!', que explica que els enamorats s'han donat el "sí, vull" en texans i vambes, tal com va anunciar ja fa diverses setmanes la noia.

Diu el setmanari que ha sigut una cerimònia intimíssima (només amb els pares dels nuvis i el notari) i a casa.

Els nuvis, que surten junts des de finals del 2014, van intercanviar aliances (en or negre i dissenyades per ells mateixos) dissabte passat.

AMB EL COLLARET DE L'ÀVIA

Notícies relacionades

Ella portava uns texans negres i una brusa de color coral, cua i un collaret amb el seu nom. "Era l'únic especial --era de la seva àvia-- que portava". David, amb totes les seves arracades, també en esportives i amb pantalons foscos.

Pedroche ja va anunciar a principis d'aquest mes que el casament amb el cuiner era "imminent" i va dir que després de l'íntima cerimònia se n'anirien a menjar junts. No obstant, aquest dissabte, després de la cita amb el notari "David se'n va anar a treballar i jo vaig anar a casa dels meus pares a menjar amanida de pollastre i un pastís de xocolata que em va fer la meva cosina Marta", recull la revista.