ESTRELLES CANINES A LA PLATJA

Califòrnia, bressol de gossos surfistes

Més de 50 gossos demostren les seves habilitats sobre la planxa en un concurs anual celebrat en una platja de San Diego

Més de 50 gossos s’han donat cita el primer dissabte d’aquest mes d’agost a l’Unleashed Petco Surf Dog Competition. / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Més de 50 gossos s'han donat cita el primer dissabte d'aquest mes d'agost a l'Unleashed Petco Surf Dog Competition, un concurs anual de gossos surfistes que aquest any ha celebrat la desena edició a la Imperial Beach de la ciutat californiana de San Diego

Equipats amb armilles salvavides adaptats a les seves extremitats, els gossos han pujat a les planxes per competir dividits en categories en funció del seu pes i el seu volum. Els jutges del concurs han valorat les habilitats a sobre d'una planxa de les mascotes, a qui els seus amos han acompanyat a l'endinsar-se al mar. 

Notícies relacionades

Alguns dels gossos surfistes són autèntiques estrelles i llueixen els extravagants modelets amb què els vesteixen els seus propietaris abans de lliscar sobre les onades. Amb una autèntica demostració d'equilibri sobre la planxa, els gossos sorprenen una vegada més amb la seva capacitat d'aprendre activitats aparentment reservades als humans. 

Els diners recaptats amb les inscripcions al concurs i amb la venda de samarretes i cervesa es destinen a la San Diego Humane Society, una societat benèfica que promou l'adopció de mascotes.

Temes:

Gossos