ARTISTES SOLIDARIS

Gala pels nens orfes del Nepal al Teatre Lliure

Sílvia Pérez Cruz, una de les artistes que col·laboren en l’espectacle.

Sílvia Pérez Cruz, una de les artistes que col·laboren en l’espectacle. / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
IMMA FERNÁNDEZ / BARCELONA

Sílvia Pérez Cruz, David Carabén (Mishima), Pere Arquillué, David Selvas, Xavier Albertí, Rhum & Cia, The Mamzelles, Maria MolinsToni Puntí Gemma Abrié, entre altres artistes, es trobaran demà (20.30 hores) al Teatre Lliure de Montjuïc per participar en l'espectacle solidari Un trosset d'ànima pel Nepal, sota la direcció de Xicu Massó i Martí Torras. L'acte, en què s'entrellaçaran de manera dinàmica cançons i paraules, ha sigut organitzat per un grup de pares de fills adoptats de l'orfenat nepalès de Bal Mandir i l'oenagé Ruta 6.

Notícies relacionades

Els fons recaptats es destinaran, a través de l'associació Creative Nepal, a ajudar els més de 200 nens que acollia el Bal Mandir, l'orfenat més gran de Kàtmandu, que va quedar destruït pel terratrèmol del 25 d'abril passat. Els nens, que van passar dies vivint sota plàstics, han hagut de ser repartits en edificis i orfenats en condicions molt precàries davant l'arribada de la temporada de pluges.

La cantant, compositora i baixista Gemma Abrié, que es trobava al Nepal quan va tenir lloc la tragèdia i s'hi va quedar uns dies per ajudar, explicarà la seva experiència in situ. El periodista Toni Puntí exercirà de presentador i entrevistarà cooperants i testimonis; Pere Arquillué apareixerà abduït pel doctor Stockmann (Un enemic del poble), que està interpretant a la mateixa sala, i els pallassos de Rhum delectaran el públic amb un tros (el gag dels Swimming Brothers) del seu premiat muntatge. La guinda la posaran alguns nens de l'orfenat, en un acte que busca tornar-los el somriure.