INICIATIVA DE CÒMIC

Brussels Airlines transforma un avió en el submarí de Tintín

La companyia aèria belga decora un Airbus A320 com si fos el submergible que el famós periodista de dibuixos animats va utilitzar a l'aventura 'Rackham el Roig'

Brussels Airlines transforma un avió en el submarí de Tintín. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

La companyia aèria Brussels Airlines i el Museu Moulinsart han presentat aquest dilluns un avió inspirat en les aventures de Tintín, el popular personatge que va dissenyar el belga Hergé, que a cop de pinzell s'ha convertit en el submarí amb forma de tauró negre que utilitza aquest reporter intrèpid.

L'aeronau, batejada amb el nom de 'Rackham', en honor a la historieta 'Rackham el Roig', i que s'estrena aquest dilluns amb un vol de gairebé dues hores des de Brussel·les fins a la ciutat francesa de Tolosa, ha sigut caracteritzada com el tauró negre ideat pel professor Silvestre Tornasol i deixa veure Tintín als comandaments de navegació aèria, acompanyat, com sempre, de la mascota fidel Milú.

L'avió 'Rackham', que du escrit als costats: "Et portem a la casa d'en Tintín", neix de la voluntat d'"unir forces per ensenyar al món el millor de Bèlgica", ha informat Brussels Airlines en un comunicat.

Aquest Airbus A320 personalitzat és el resultat d'uns quants mesos de feina secreta per tirar endavant "un projecte únic, basat en els dibuixos originals d'Hergé", ha afegit la companyia.

"EL COMPANY DE VIATGE PERFECTE"

Notícies relacionades

Definit pels organitzadors com "el company de viatge perfecte", Tintín es va fer famós en el món del còmic per les seves aventures intrèpides a diferents parts del planeta. "Mai abans s'havia traslladat el llegat d'Hergé al fusellatge d'un avió", ha destacat la companyia aèria.

Per a aquest projecte, Brussels Airlines ha disposat de l'artista Andre Eisele, el qual s'ha enfrontat a la "tasca desafiadora d'adaptar els dibuixos dels dissenyadors gràfics de Moulinsart al fusellatge de la nau".