Un megaconcert patriòtic uneix Springsteen, Metallica i Rihanna a Washington

Desenes de milers de persones es congreguen davant del Capitoli per honrar els veterans de guerra

1
Es llegeix en minuts

Desenes de milers de persones es van congregar aquest dimarts davant del Capitoli a Washington per honrar els veterans de guerra en un megaconcert on Bruce SpringsteenThe Black KeysMetallica i Rihanna van barrejar la seva música amb missatges patriòtics de la mà de famosos com Tom Hanks o Meryl Streep.

L'anomenat 'Concert per al valor', un espectacle gratuït de tres hores amb motiu del Dia dels Veterans, es va celebrar als Estats Units i va reunir desenes d'estrelles de la música, del cine i la televisió al National Mall.

Bruce Springsteen, The Black Keys, Metallica, Dave Grohl, Rihanna, Eminem, Carrie Underwood, Jennifer Hudson i Zac Brown Band van formar un cartell que es va amanir amb les aparicions sobre l'escenari de famosos com Meryl Streep, Jamie Foxx o Bryan Cranston ('Breaking bad').

Els organitzadors van emetre a més un missatge en vídeo del president dels EUA, Barack Obama, que va donar les gràcies a "els homes i dones que es van prestar voluntaris per servir" l'Exèrcit, i altres dels actors Tom Hanks Reese Witherspoon i el director Steven Spielberg, que van relatar històries d'excombatents.

Jennifer Hudson va ser l'encarregada de cantar l'himne nacional, i després va donar pas a Dave Grohl, el líder dels Foo Fighters, que va emocionar la multitud amb versions acústiques dels seus temes 'My Hero' i 'Everlong'.

Notícies relacionades

Zac Brown Band va invitar després a l'escenari Springsteen i Grohl per fer una versió de 'Fortunate son', la cançó que Creedence Clearwater Revival va popularitzar el 1969.

Va arribar després el torn de Metallica i el penúltim acte va ser per a Rihanna, que va pujar a l'escenari vestida amb una granota amb capa plena de lluentons negres i un collaret de diamants.