ELS PROTAGONISTES DE LA SETMANA

El nou amor de Hiba Abouk i el tipàs de Mercedes Milá, al quiosc rosa

L'actriu d''El Príncipe' i el seu chicot, el 'cantaor' Nani Cortés, i les vacances de la presentadora de 'GH' acaparen les portades de les revistes

Chabelita i el seu fill, a ’Diez Minutos’.

Chabelita i el seu fill, a ’Diez Minutos’.

3
Es llegeix en minuts

'¡Hola!', 'Diez Minutos', 'Semana', 'Lecturas', 'Love', 'Cuore' i 'InTouch' vénen carregades aquesta setmana de novetats de tot el que està passat en el món del cor en aquesta temporada estival. Un casament, nounats, reconciliacions, idil·lis i molt més és el que ens trobarem aquesta setmana en el nostre particular quiosc de revistes.

Alejandro Sanz presenta la seva filla Alma

Era divendres passat quan Raquel Perera donava a llum la petita Alma. 'Semana', 'Diez Minutos' i 'Love' ens mostren la benjamina de la parella formada per Raquel Perera i el cantant Alejandro Sanz. Feliços i contents per la nova incorporació a la família, Alma es converteix en el segon fill que té la parella junts.

Tot i que per a Alejandro Sanz, Alma és la seva quarta filla ja que amb Raquel Perera ja va tenir el seu fill Dylan. No obstant, com a fruit de la seva relació amb la model i actriu Jaydy Michel, Alejandro va tenir la seva primogènita Manuela, que va fer 13 anys quan el seu pare i Raquel presentaven Alma. Finalment, el quart fill del cantant és Alexander Sánchez, que va néixer de la seva relació esporàdica amb la dissenyadora Valeria Rivera.

El casament del clan Campos

Dissabte passat, Carmen Borrego donava el 'sí vull' a la seva parella José Carlos Bernal. Una cerimònia en la qual no podien faltar ni Terelu ni María Teresa Campos, germana i mare de la núvia, les quals irremeiablement van acaparar les mirades de tothom. 'Diez Minutos' publica que totes dues van disfrutar de l'enllaç juntes mentre que a la revista 'Semana', podem llegir les següents declaracions de la presentadora de 'Qué tiempo tan feliz'.

"Vull que Terelu sigui tan feliç com Carmen", expressava María Teresa Campos. Per ara, a Terelu se la relaciona amb el seu entrenador de boxa, José Valenciano, que va anar a la cerimònia tal com publica 'Lecturas'. '¡Hola!' també du a la portada el divertit casament de les Campos, a més d'altres casaments esperats d'aquest estiu, com el d'Ana Milán i Fernando Guillén i la de François d'Orleans i la Princesa Thèrèse.

L'enllaç es va desenvolupar tal com estava previst i al final no hi va haver les rumorejades manifestacions que estaven previstes per a aquest dia i que amenaçaven d'entelar aquest feliç dia per a Carmen Borrego.

Chabelita trenca amb el seu nòvio

'Diez Minutos' treu en portada Chabelita, que ha trencat amb el seu nòvio, Alberto Isla i pare del seu fill. Per ara cap ha aclarit els motius de la seva separació i es rumoreja que tot podria ser per una infidelitat de part d'Alberto, que ho nega.

Això sí, Chabelita vol seguir vivint la seva independència i tal com publica 'Diez Minuts': "La filla d'Isabel Pantoja vol la custòdia del nen, 400 € al mes i viure sola a Sanlúcar". Chabelita s'ha proposat viure la seva vida sense que ningú la controli i farà tot el possible per perseguir aquest objectiu.

Hiba Abouk i el seu amor polèmic

Notícies relacionades

La setmana passada 'Cuore' es feia ressò de la relació que l'actriu Hiba Abouk tenia amb el 'cantaor' flamenc, Nani Cortés. Dilluns sortia a la revista 'Sálvame' que l'actriu d''El Príncipe' li podia haver pres el nòvio a algú. Tot indicava que era la germana de Vicky Martín Berrocal i així ha estat, tal com informa 'Lecturas'. Sembla que Nani de Còrdova sortia amb Rocío Martín Berrocal però els ulls d'aquest 'cantaor' s'han fixat en la bellesa de Hiba Abouk.

Mercedes Milà, tipàs als 63

'Lecturas' ens porta un reportatge amb fotos exclusives de la presentadora Mercedes Milá lluint el seu tipàs en bikini per les platges de Menorca. I aprofitant que té una figura envejable, la revista ens desvela els secrets per mantenir-se així de jove amb 63 anys.