ENLLAÇ A GIRONA

El conseller Santi Vila es casa amb el seu nòvio a Peralada

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, ha oficiat la cerimònia, a la qual ha assistit gairebé tot el Govern català

Santi Vila i el seu nòvio, durant la cerimònia al Castell de Peralada, aquest dissabte.

Santi Vila i el seu nòvio, durant la cerimònia al Castell de Peralada, aquest dissabte. / CONXI MOLONS (EFE)

1
Es llegeix en minuts
CRISTINA BUESA / Peralada

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, s'ha casat aquest dissabte als jardins del Castell de Peralada (Alt Empordà) amb el seu nòvio, Rafa Vertamatti. A la cerimònia hi ha assistit gairebé tot el Govern català i la ministra de Foment, Ana Pastor, a més dels familiars i els amics dels nuvis.

Vila ha saludat a l'arribar al recinte, igual que el seu futur marit, que ha arribat mitja hora tard. Tots dos anaven acompanyats de les seves respectives mares. El conseller conduïa ell mateix el seu vehicle.

Cerimònia oficiada per l'alcalde de Girona

L'alcalde de Girona i amic de Vila, Carles Puigdemont, ha oficiat la cerimònia. També hi ha intervingut l'escriptor Vicenç Villatoro, que ha glossat per què és important casar-se. Hi havia un quartet de música en directe.

Notícies relacionades

Uns 250 convidats han seguit l'enllaç als jardins, que ha durat al voltant d'una hora. El conseller també ha intervingut.

El president arriba després

El president ha arribat a les nou del vespre tocades perquè es desplaçava des de Valls, on aquest dissabte també s'ha casat l'alcalde d'aquest municipi, Albert Batet. A aquest enllaç també hi anaven els consellers de Presidència, Salut i Justícia, que han fet també doblet.